logo

Actuele persberichten

U zoekt naar actuele informatie over Schlüter-Systems? Persberichten over de nieuwste producten of officiële mededelingen van het bedrijf – hier vindt u de meest actuele informatie voor uw medium in tekstvorm en als fotomateriaal.

Photo: Schlüter-Systems

De Schlüter-WorkBox on Tour

De Innovatie-Truck presenteert vanaf maart 2022 betrouwbare systeemoplossingen live bij onze partners op locatie.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Belgische première voor het BEKOTEC CompetenceCenter

Het eerste BEKOTEC CompetenceCenter in België is geopend bij Bouwmaterialen De Groote Houtboerke in Gent.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Inloopdouches met maximale flexibiliteit

Zo flexibel was het inbouwen van inloopdouches nog nooit: Schlüter-KERDI-LINE-VARIO combineert de krachtige en beproefde KERDI-afvoertechniek met elegante, minimalistische profielen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter-Systems viert 50-jarig bestaan

Op een zonovergoten dag begin mei jl. ontving Schlüter-Systems ca. 250 genodigden voor de officiële feestelijke plechtigheid ter gelegenheid van het 50-jarig bedrijfsjubileum.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Uitgebreid aanbod met innovatieve bediening

Nieuwe systeemoplossingen op het gebied van vormgeving met licht en keramiek: naast drie nieuwe sets voor wandpanelen met achtergrondverlichting, introduceert Schlüter-Systems ook een app voor de eenvoudige bediening van de lichtprofieltechniek via Bluetooth alsook diverse profielen met aangepaste oppervlakken in een rvs-look.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Elektrische temperatuurregeling nu ook voor wanden

Afzonderlijk gedefinieerde en behaaglijk warme zones creëren: dat kan met de Schlüter®-DITRA-HEAT-E elektrische vloertemperatuurregeling. Wat tot voor kort alleen mogelijk was voor vloerbekledingen uit keramiek of natuursteen, kan met dezelfde bekledingen nu ook aan de wand. Nieuwe sets voor wandtemper atuurregeling zijn nu beschikbaar om snel en veilig aangename warme oppervlakken te creëren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Elegante douches met een persoonlijk accent

Een uniek design in de badkamer: Met "My KERDI-LINE" van Schlüter-Systems kunnen douchegoten worden voorzien van een persoonlijk lasergravure.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Elektrische vloerverwarming nu met afdichtingsfunctie

De elektrische vloerverwarming van Schlüter®-DITRA-HEAT-E onderscheidt zich door het snel opwarmen van individuele vloerzones terwijl tegelijk de ondergrond ontkoppeld wordt.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Nieuwe LIPROTEC-sets voor trappen en spiegels

Trappen, spiegels en wanddecoraties snel en eenvoudig met elegant licht omtoveren tot een stijlvol interieurelement – dat is mogelijk dankzij de nieuwe complete sets voor LichtProfielTechniek van Schlüter®-LIPROTEC.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI: met snijraster voor een betere verwerking

Met een nieuw praktisch snijraster is de contactafdichting Schlüter®-KERDI nu nog beter te verwerken. Het opgedrukte snijraster helpt u bij het eenvoudig en juist op maat snijden van de rolwaren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT en Schlüter®-LIPROTEC in Duitsland verkozen tot product van het jaar 2013

Doppelte Freude bei Schlüter-Systems: Mit Schlüter®-LIPROTEC und Schlüter®-DITRA-HEAT-E wurden bei der diesjährigen Leserwahl des Fachmagazins Fliesen & Platten gleich zwei Produkte ausgezeichnet. Sowohl in der Kategorie „Untergründe und Abdichtungen“ als auch in der Kategorie „Zubehör“ wählten die Leser die Schlüter-Produkte jeweils zum Produkt des Jahres 2013.
verder

Photo: Schlüter-Systems

De nouveaux produits et des solutions système intelligentes

Schlüter-Systems KG inaugurera la saison 2014 au salon Swissbau à Bâle et présentera sur son stand A72, hall 2.0, de nombreuses nouveautés ainsi que des solutions intelligentes pour la pose de dalles en pierre naturelle et de carreaux en céramique.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Alle bouwelementen voor een barrièrevrije badkamer

Met nieuwe oplossingen voor de inbouw van inloopdouches vervolledigt Schlüter-Systems zijn assortiment voor barrièrevrije badkamers van één en dezelfde leverancier. Naast intelligente profieloplossingen stelt het bedrijf uit Iserlohn op Batibouw ook aanvullingen voor het KERDI-LINE-programma lijnafvoeroplossingen voor.
verder

Photo: Schlüter-Systems

De vloer als ontspanningszone

De elektrische vloerverwarming Schlüter®-DITRA-HEAT-E overtuigt door de snelle opwarming van individueel instelbare vloerzones. Daarbij benut de verwarming gericht de uitstekende eigenschappen van keramiek en natuursteen om warmte vast te houden en door te geven.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Creatief vormgeven met licht en keramiek

Exclusieve accenten leggen: Met de innovatieve verlichte profielen van de LichtProfielTechniek Schlüter®-LIPROTEC kunnen kamers individueel, creatief en vakmanvriendelijk volgens de voorkeuren van de gebruiker worden ingericht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Intelligente Systeemoplossingen

Schlüter-Systems KG stelt nieuwe producten en intelligente systeemoplossingen voor op Batibouw in Brussel, in hal 6 aan de stand nummer 6-221.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Nieuwe oplossingen voor LichtProfielTechniek

Schlüter-Systems heeft het LichtProfielTechniek-assortiment van Schlüter®-LIPROTEC uitgebreid met twee nieuwe profielen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Nieuw: Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Als vroeger werd gedacht aan een elektrische vloerverwarming, dan dacht men altijd aan voorgefabriceerde verwarmingsmatten. Schlüter-Systems heeft over dit thema nagedacht en wilde absoluut niet nog een andere verwarmingsmat. De ontwikkeling van Schlüter®-DITRA-HEAT-E is het beste bewijs dat het bedrijf uit Iserlohn veel verder denkt.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Archief: persberichten

Voor u bijgehouden - bijkomende persberichten
verder