logo
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25 is een polyethyleenmat met zwaluwstaartvormige kwadratisch verdiepte oppervlakken, die aan de achterzijde is voorzien van een dragende vlieslaag. Schlüter®-DITRA 25 fungeert in combinatie met tegelvloeren als contactafdichting, dampdruknivellering en ontkoppelingslaag.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN is een vormstabiele polyethyleenfolie met aan de onderzijde een speciale noppenstructuur en aan de bovenzijde een opgelijmd filtervlies uit polypropyleen. Het vormt een universele ondergrond voor tegelbekleding als ontkoppelingslaag en duurzame functionele capillair passieve hechtende drainage.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT is een polypropyleenmat met een ingesneden noppenstructuur, die aan de achterzijde van een draagvlies is voorzien. Het is een universele ondergrond voor tegelbekledingen met de functies ontkoppeling, contactafdichting en dampdruknivellering, en kan de systeemconforme verwarmingskabels voor vloerverwarming opnemen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter®-DILEX-BWB is een bewegingsvoegprofiel met zijkanten van hard-PVC-regeneraat. De bovenste bewegingszone bestaat uit zachte kunststof en vormt het 10 mm brede zichtvlak.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-BWS

Schlüter®-DILEX-BWS is een bewegingsvoegprofiel met zijkanten van hard-PVC-regeneraat. De bovenste bewegingszone bestaat uit zachte kunststof en vormt het 5 mm brede zichtvlak.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS is een bewegingsprofiel met een randbescherming. Het is opgebouwd uit zijdelingse bevestigingsvlakken in aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zachte kunststof zijn verbonden.
Schlüter®-DILEX-KSA is een aansluitprofiel met randbescherming, bestaand uit een zijdelings bevestigingsvlak uit aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zacht kunststof is verbonden. Het dient voor de aansluiting van tegelbekledingen op vaste bouwelementen, zoals raamkozijnen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter®-DILEX-EDP is een roestvaststalen bewegingsprofiel dat vanwege een groef-mesverbinding horizontale bewegingen kan opvangen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-AKWS

Schlüter®-DILEX-AKWS is een bewegingsprofiel met aluminium bevestigingsvlakken welke met een bewegingszone van zachte kunststof verbonden zijn.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter®-DILEX-EK en -RF zijn tweedelige profielen van gecombineerde harde en zachte kunststof, met een groef-mesverbinding, voor duurzaam flexibele en onerhoudsvrije randvoegen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-BWA

Schlüter®-DILEX-BWA is een flexibel aansluitprofiel van kunststof voor aansluitvoegen van betegelingen naar bestaande bekledingen en bouwelementen zoals deur- en raamkozijnen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-AS

Schlüter®-DILEX-AS is een flexibel aansluitprofiel voor aansluitingen aan bouwelementen zoals douchebakken, deur- en raamkozijnen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
Fax +32 (0)14 443081

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?