logo

Persbericht - Iserlohn / Utrecht - 25.02.2015

Elegante douches met een persoonlijk accent

Barrièrevrije oplossingen van Schlüter-Systems

Een uniek design in de badkamer: Met "My KERDI-LINE" van Schlüter-Systems kunnen douchegoten worden voorzien van een persoonlijk lasergravure.

De doucheruimte is stilaan geëvolueerd van louter doelmatige inrichting tot een echte blikvanger in de badkamer. Dit is zeker het geval bij een inloopdouche. Met "My KERDI-LINE" van Schlüter-Systems kunt u nu de elegante, roestvaststalen lijnafvoergoten van het KERDI-LINE-assortiment een geheel persoonlijke toets geven: op de frames en roosters van de douchegoten kunnen Schlüter-klanten persoonlijke gravures laten aanbrengen. Opschriften, symbolen of logo's - de creativiteit kent geen grenzen. Zo kunnen bijv. hotels of vaklui hun logo op lijnafvoergoten aanbrengen, maar ook particulieren kunnen hun douche naar wens, hoogwaardig en duurzaam decoreren.

Het betreffende Schlüter®-KERDI-LINE model kan volledig (rooster en frame, KERDI-LINE-A) of enkel op het frame (KERDI-LINE-B en -C) van een lasergravure worden voorzien. De klant kan daarbij kiezen uit drie verschillende gravuretechnieken: oppervlakte gravure, getinte gravure of raster gravure. Afhankelijk van zijn voorkeur of het gekozen motief beschikt de klant altijd over de juiste methode om een douchegoot met een persoonlijke accent te creëren.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?