logo

Grootformaat tegels en natuursteen

betrouwbaar geplaatst met Schlüter-Systems

Grote formaten zijn “in”! Zowel voor binnen- als buitentoepassingen volgen bouwheren en planners de nieuwe trend en wensen ze tegelbekledingen met grotere formaten dan 30 x 30 cm of 40 x 40 cm. Maar naarmate de tegels groter worden, komen er minder voegen in het oppervlak voor en nemen de eisen aan de kwaliteit van de plaatsing toe. Schlüter-Systems levert voor drie verschillende opbouwen innovatieve systeemproducten voor een schadevrije bekleding.

Photo: Schlüter-Systems

Losse plaatsing op Schlüter®-TROBA in grind / split

Losse plaatsing van grote, zelfdragende platen op kiezel of splitbed, ontwaterd met de drainagemat Schlüter®-TROBA.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Losse plaatsing op Schlüter®-TROBA-PLUS 8G

Bekledingsconstructie op dunbed-mortelpunten met Schlüter®-TROBA-STELZ-DR
verder

Photo: Schlüter-Systems

Hechtende plaatsing op Schlüter®-DITRA-DRAIN

Bekledingsconstructie met hechtende drainage op contactabdichting
verder

Variantes pour la réalisation des rives

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RT

Schlüter®-BARA-RT is een T-vormig randprofiel van kleurgecoat aluminium voor het begrenzen van de open randruimte aan balkons en terrassen. Het bovenste afsluitvlak dekt de rand van de bekleding af, het onderste vormt een druiprand en verbergt eventueel de overgangsruimte naar de TROBA-oppervlaktedrainage.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

Schlüter®-BARA-RKL /-RKLT is een hoekvormig randprofiel met afwateringsopeningen van kleurgecoat aluminium. Het leent zich voor grootformaat plaatelementen die naar keuze op lagen ongebonden kiezel/grind of op tegeldragers worden gelegd.
BARA-RKLT beschikt over een T-vormige profielkamer voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RWL

Schlüter®-BARA-RWL is een uit kleurgecoat aluminium vervaardigd randprofiel met afwateringsopeningen voor de randen van balkons en terrassen. Het is uitermate geschikt voor de afsluiting van balkon- en terrasvloeren die los op grind of op tegeldragers worden gelegd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RTKE /-RTKEG

Schlüter®-BARA-RTKE is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel heeft een zodanige vormgeving geschikt voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN. Het profiel Schlüter®-BARA-RTKE is bijzonder geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. Door de geperforeerde rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
Schlüter®-BARA-RTKEG is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel heeft een zodanige vormgeving geschikt voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN. Het profiel Schlüter®-BARA-RTKEG is geschikt voor de constructieopbouw met de ontkoppelingsmat Schlüter®-DITRA. Door de gesloten rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Téléchargement

Téléchargez la doc "Pose de carreaux, et de dalles en pierre naturelle, de grand format, en toute sécurité avec Schlüter-Systems".