logo

Lichtprofielen in de badkamer

Schlüter®-LIPROTEC ziet er niet alleen goed uit, maar is ook ongelooflijk flexibel. Zo kunnen de lichtprofielen ook in de badkamer op vele plaatsen toegepast worden, zelfs waar ze in contact komen met water. Douche, badkuip of decoratief element... de lichtprofielen passen overal.

Licht in de douche

LED's en water? Geen probleem voor Schlüter®-LIPROTEC! De LED-strips zijn verzegeld conform IP65 en dus beschermd tegen waterstralen uit alle richtingen. Daardoor kunnen bepaalde profielopstellingen ook in de douche toegepast worden. Om te voorkomen dat er zich water kan verzamelen in de profielen, moeten ze verticaal geplaatst worden.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS is een hoogwaardig draagprofiel uit geanodiseerd aluminium voor verlichting van voorgeplaatste wandpanelen door middel van verschillende Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips die in het profiel kunnen worden bevestigd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD is een hoogwaardig profiel uit geanodiseerd aluminium voor allerlei toepassingen. Het kan als plint- of randprofiel in wandvlakken van verschillende Schlüter®- LIPROTEC-ES LED-strips worden voorzien.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL is een hoogwaardig draagprofi el uit geanodiseerd aluminium voor het creëren van accentverlichting in wandbekledingen, nis- of rekconstructies en -elementen.
verder

Badkuipen en wastafels

Uw lievelingsobject onderstreept met licht: ook badkuipen en wastafels kunnen met Schlüter®-LIPROTEC creatief in de kijker gezet worden.

Indirecte plintverlichting

Gewichtloos. Badkuipen met indirecte plintverlichting lijken te zweven in de ruimte en zijn een visueel highlight in elke badkamer. Bovendien kan het WS-profiel uw favoriete tegels extra cachet geven met kleur.

Plintverlichting

Directe verlichting schept structuur: bredere lichtlijnen kunnen bijvoorbeeld de badkuip visueel scheiden van de vloer of uw badkuip opluisteren met lichtgevende randen.

Wandpanelen met achtergrondverlichting

Schlüter®-LIPROTEC zet elementen doelgericht in scène: de handige complete set voor een verlichte voorzetwand bevat alle componenten die nodig zijn voor de installatie van dit stijlvol decoratief element.

Photo: Schlüter-Systems

Profielset voor wandpanelen met achtergrondverlichting

Met de gloednieuwe serie sets Schlüter-LIPROTEC-WSK kunt u eenvoudig individuele wandpanelen creëren die volledig beantwoorden aan uw wensen, door profielelementen en toebehorensets in verschillende lichtkleuren te combineren. De twee profielsets en negen toebehorensets bieden u talrijke mogelijkheden om exact passende combinaties te maken. De constructieplaat van 19 mm dik KERDI-BOARD kunt u bekleden met keramiek of natuursteen, spiegels of decoratieve elementen.
verder

Spiegels en decoratieve elementen

Elke badkamer heeft een spiegel nodig. Met de decoratieve omlijsting van Schlüter®-LIPROTEC ziet de spiegel er ook goed uit! Ook houten lambrisering, een glasplaat of andere decoratieve elementen voorzien de lichtprofielen van een elegante omlijsting. Overigens, de omlijstingen zijn ook verkrijgbaar in praktische complete sets met geprefabriceerde modules en houders. Dat maakt de installatie bijzonder eenvoudig.

Photo: Schlüter-Systems

Sets voor decoratieve omlijsting

Schlüter-LIPROTEC-D 90 zijn complete sets om omlijstingen te creëren met elegante indirecte LED-verlichting.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter-LIPROTEC-D is een decoratief wandbevestigingsprofi el uit geanodiseerd aluminium met een 6 mm breed zichtbaar oppervlak. Het stelt u in staat allerlei decoratieve materialen zoals glas of spiegels strak tegen keramische bekledingen aan te brengen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?