logo

Scheidingswanden

In sanitaire toepassingen zijn vaak scheidingswanden vereist om douches en WC’s af te scheiden of om de ruimte op te delen.
Als dergelijke wanden worden gemetseld of worden gerealiseerd met van planken voorziene staanderconstructies, vergt dit meestal veel tijd en zijn vaak bijkomende werken vereist om de oppervlakken geschikt te maken voor betegeling.

Scheidingswanden

Stabiel en zelfdragend

Met Schlüter®-KERDI-BOARD in een voldoende plaatdikte kunnen op eenvoudige en snelle wijze stabiele en zelfdragende scheidingswanden worden gerealiseerd, die direct geschikt zijn als plaatsingsondergrond voor tegels. Indien nodig kunnen de scheidingswanden met de bij het systeem behorende hoeken of U-profielen extra worden gefixeerd of gestabiliseerd. De stootvoegen of lintvoegen moeten worden verlijmd. Een U-profiel uit roestvast staal kan ook worden gebruikt als zichtbaar vlak aan de kopzijde of voor de bevestiging van beslag.

Op die manier kunnen niet alleen eenvoudige scheidingen worden gerealiseerd, maar zelfs volledige WC- en douche-installaties of omkleedcabines met scheidingswanden uit Schlüter®-KERDIBOARD.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD is een multifunctionele tegelplaatsingsondergrond voor muren, die tevens de afdichting kan vormen in combinatie met de tegelbekleding en bovendien als constructieplaat geschikt is voor talrijke toepassingsgebieden.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?