logo

Schlüter®-KERDI-LINE: lijnafvoergoot

De Schlüter®-KERDI-LINE-goten zijn vervaardigd uit massief roestvast staal. Ze zijn beschikbaar in de uitvoering voor horizontale of verticale afvoer. De goten zijn verkrijgbaar in 14 lengten, die overeenkomen met de bij het systeem behorende rooster-/framecombinaties (designafdekking gesloten/geperforeerd/tegelgoot) en tegeldrager. De Schlüter®-KERDI-LINE-goten zijn zo ontworpen dat ze variabel zowel tegen de wand als centraal in het vlak kunnen worden ingewerkt. In elke situatie geeft de standaard vast verlijmde Schlüter®-KERDI-manchet een betrouwbare afdichting.

Het Schlüter®-KERDI-LINE-systeem

 • Uit 1,5 mm roestvast staal V4A
 • Eenvoudige montage met perfect passende gootdrager van polystyrol
 • Montage zonder boren en schroeven
 • Geluidsabsorbering door randisolatie mogelijk
 • Verkrijgbaar in variant horizontale of verticale afvoer
 • Horizontale afwatering op de verdiepingsvloer
 • Verticale afwatering door de verdiepingsvloer
 • Uitneembare stankafsluiter (Schlüter®-KERDI-LINE-H & -KERDI-LINE-V)
 • Universeel toepasbaar voor wand- of middeninbouw
 • Universeel toepasbaar ook aan opstaande zijwanden
 • Standaard vast verlijmde Schlüter®-KERDI-manchet
 • Afdichting in systeem met Schlüter®-KERDI
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE-F

Schlüter®-KERDI-LINE-F is een volledige set voor lineaire inloopdouches met een horizontale afvoer. Ze is universeel voor de centrale plaatsing of plaatsing tegen de wand te gebruiken en dankzij de geringe inbouwhoogte van slechts 60 mm bijzonder geschikt voor renovaties. Voor de betrouwbare aansluiting op de contactafdichting wordt op de kleefflens van de goot een standaard voorziene manchet uit Schlüter®- KERDI vast verlijmd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE-V

Schlüter®-KERDI-LINE-V is een volledige set voor lineaire inloopdouches met een verticale afvoer. Ze is universeel voor de centrale plaatsing of plaatsing tegen de wand geschikt. Op de omgaande kleefflens van de goot is een standaard voorziene manchet uit Schlüter®-KERDI vast verlijmd. Deze dient voor de betrouwbare aansluiting van de goot op de contactafdichting, zowel op vloeren als tegen opgaande wanden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE-H

Schlüter®-KERDI-LINE-H is een volledige set voor lineaire inloopdouches met een horizontale afvoer. Ze is universeel voor de centrale plaatsing of plaatsing tegen de wand geschikt. Op de omgaande kleefflens van de goot is een standaard voorziene manchet uit Schlüter®-KERDI vast verlijmd. Deze dient voor de betrouwbare aansluiting van de goot op de contactafdichting, zowel op vloeren als tegen opgaande wanden.
verder

Wand- of middeninbouw

Beide varianten, zowel de horizontale als verticale lijnafvoergoot, zijn zo ontworpen, dat ze variabel zowel tegen de wand als centraal in het vlak kunnen worden ingewerkt. Ook aan opstaande zijwanden moet geen speciale oplossing worden voorzien. De ontstane hoeken worden gewoon met de meegeleverde hoekelementen afgedicht.
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?