logo

Schlüter®-KERDI: met snijraster voor een betere verwerking

zoom

Met het nieuwe snijraster inclusief chargenummer wordt de verwerking van Schlüter®-KERDI nog eenvoudiger en veiliger.

Met een nieuw praktisch snijraster is de contactafdichting Schlüter®-KERDI nu nog beter te verwerken. Het opgedrukte snijraster helpt u bij het eenvoudig en juist op maat snijden van de rolwaren.

Dankzij een doorlopende indicatie van het aantal resterende meters op de rol, weet de vakman steeds hoeveel materiaal er nog beschikbaar is. Een ander voordeel van het raster: Het is een praktisch hulpmiddel voor het gelijkmatig aanbrengen van overlappingen en afdichtingsbanden.

Nieuw is ook de opdruk van het chargenummer op elke rol. Het zorgt voor verhoogde transparantie en toont dat het materiaal de strenge kwaliteitscontrole voor contactafdichting succesvol heeft doorlopen.

De nieuwe rasteropdruk wordt geleidelijk ingevoerd en zal spoedig voor alle rollengtes van de afdichtingsmat Schlüter®-KERDI-200 beschikbaar zijn.

De contactafdichting Schlüter®-KERDI is al meer dan 25 jaar de maatstaf bij het plaatsen van keramische tegels en natuursteen. Ze is snel en eenvoudig te verwerken en biedt dankzij de constante laagdikte en de bij het systeem horende afdichtingslijm Schlüter®-KERDI-COLL-L maximale veiligheid. Met vormstukken voor voeguitvoeringen en buisdoorvoeren zijn er ook slimme oplossingen beschikbaar voor de moeilijkste inbouwdetails.
Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?