logo

Schlüter-Systems in de BeNeLux

Onder het motto "Wereldwijd optreden vereist lokale vakkundigheid" spaart het wereldwijd actieve Schlüter-Systems kosten noch moeite om zijn aanwezigheid op de markt te versterken.
De opening van het eerste servicekantoor in april 1983 in het Belgische Recht door de heer Schaus, onze eerste exportmedewerker, kaderde in die optiek. Op dat ogenblik stond ons servicekantoor in voor de ondersteuning van de Franse, Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Het wordt sinds 1993 bemand door een voltijdse kracht, zodat de klanten te allen tijde worden geholpen en Schlüter-Systems hen beter kan opvolgen. Ondertussen zag het verkoopteam zijn aantal medewerkers groeien, terwijl de afdelingen marketing en distributie van de servicekantoren verder werden aangepast en uitgebreid. In januari 2003 konden onze klanten uit Nederland, België en Luxemburg terecht bij een centraal gelegen Benelux kantoor in het Belgische Turnhout. Sedert 1 december 2008 is het Benelux kantoor verhuisd naar een nieuw en groter kantoor in het nabijgelegen Arendonk.

In dit servicekantoor worden de klanten ontvangen en te woord gestaan, en waar dan alles verder in goede banen wordt geleid. Een kantoor van bijna 650 m² doet dienst als uitvalsbasis voor onze 10 buitendienstmedewerkers, als opleidingscentrum voor themascholingen, als technisch ondersteuningspunt en als verzendpunt voor stalen en folders. Daarnaast wordt er de centrale marketingstrategie aangepast aan het land in kwestie. Daardoor garanderen wij een snelle en doeltreffende verzending van reclamemateriaal, prospecten en staaltjes. Vier buitendienstmedewerkers voor Nederland en zes collega's voor België/Luxemburg promoten het productassortiment en treden op als tussenpersoon tussen de fabrikant, de vakhandel en de installateurs.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?