logo

Schlüter®-TROBA

Veelzijdige afwateringssystemen!

Schlüter®-TROBA – onze oplossing voor de klassieke plaatsing in kiezel- of grindbed. Deze mat heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen als scheidings- en drainagelaag!

De variant Schlüter®-TROBA-PLUS met opgeplakt vliesweefsel voert het water van dekvloeren en drainagemortel capillair passief af.

Schlüter®-TROBA

Schlüter®-TROBA
Doorsnedetekening: Schlüter®-TROBA zoom
Schlüter®-TROBA is een scheidings- en drainagelaag tussen een horizontale afdichting en een kiezel- of grindlaag. Het product is een gestructureerde, drukstabiele noppenfolie in polyethyleen met geperforeerde drainagekanalen. Daardoor voert deze het water af en voorkomt de vorming van "betonvorst" door bevriezend water onder de bekleding. Bovendien beschermt ze de afdichting tegen beschadiging door het indrukken van afzonderlijke kiezelsteentjes.

Schlüter®-TROBA-PLUS

Schlüter®-TROBA-PLUS zoom
Doorsnedetekening: Schlüter®-TROBA-PLUS zoom

Schlüter®-TROBA-PLUS is een scheidings- en drainagelaag uit polyethyleen tussen een horizontale afdichting en een dekvloer of een kiezel- of grindlaag. Sterk belastbare noppen in de vorm van stompe kegels, bedekt met een waterdoorlatend vlies, verhogen de bekleding over de volledige oppervlakte en vormen zo een doeltreffende ononderbroken drainageruimte.

Schlüter®-TROBA-PLUS-G

Schlüter®-TROBA-PLUS-G zoom
Doorsnedetekening: Schlüter®-TROBA-PLUS-G zoom

Bij de variant Schlüter®-TROBA-PLUS-G resp. -8G is een waterdoorlatend gaas aangebracht. Daarom is deze bijzonder goed geschikt voor de combinatie met drainagedekvloeren.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?