logo

Verlichte trappen – mooi en veilig!

Met Schlüter®-LIPROTEC kunt u treden en zelfs hele trappen verlichten. Dat heeft meteen twee voordelen: de heldere treden bieden een goede oriëntatie en garanderen stapveiligheid op elk moment; tegelijkertijd schept de stijlvolle verlichting een unieke sfeer die gewone trapinstallaties verandert in elegante showtrappen.

Verlichting van trapinstallaties met meer treden

De trappensets van de Schlüter®-LIPROTEC-serie bevatten alle componenten die u nodig hebt om een verlichte trapinstallatie te creëren: van de profielen over de LED-modules tot de voeding – alles is inbegrepen. Door de centrale positionering zorgt het verlichtingssysteem voor een optimale verlichting van de trapinstallatie. De verlichting kan dan naar keuze aangestuurd worden via een lichtschakelaar of – bijzonder geavanceerd – een bewegingssensor.

Photo: Schlüter-Systems

Complete set trapinstallatie

Schlüter-LIPROTEC-PB 15 zij n complete sets voor trapinstallatie met centraal voorgemonteerde LED-modules van 60 cm breed.
verder

Verlichte traptreden en bordesranden

Ook individuele treden kunnen met Schlüter®-LIPROTEC stijlvol onderstreept worden. U kunt een algemene randverlichting tot een hoogte van vier niveaus installeren – en zo een elegante en veilige tredenverlichting creëren. Overigens, de verlichting kan ook gecombineerd worden met de trapprofielen van de Schlüter®-TREP-serie.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB is een hoogwaardig traprandprofiel uit geanodiseerd aluminium met een 25 mm breed zichtbaar oppervlak. Het is voorbereid voor de bevestiging van Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips en kan samen met Schlüter-trapprofielen voor een aantrekkel ke traprandverlichting zorgen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?