logo
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HR

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HR is een verwarmingsbuis uit hoogwaardig kunststof PE-RT, zeer flexibel en speciaal ontwikkeld om in de Schlüter®-BEKOTEC dekvloernoppenplaten te worden geklemd. Diameter 10, 12, 14 of 16 mm, vervaardigd volgens DIN 16833, zuurstofdicht volgens DIN 4721/26, kwaliteitscontrole SKZ A240.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ZW

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ZW is een bochtbeugel van kunststof, bedoeld om de verwarmingsbuis Ø 10, 12, 14 of 16 mm een regelmatige bocht van 90° mee te geven in de verdelerkast. De bochtbeugel laat zich gemakkelijk zijdelings over de verwarmingsbuis klemmen. Het gebruik van deze bochtbeugel wordt sterk aangeraden omwille van de beperkte dikte van de dekvloerlaag.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HRA

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HRA is een afrolsysteem voor de wegwerpspoel met Schlüter-verwarmingsbuis. Het laat zich zonder gereedschap in elkaar zetten en uit elkaar nemen, wat het transport vergemakkelijkt. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HRA is opgebouwd uit een stabiel gelakt stalen frame.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RH

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RH 75 is een houder voor verwarmingsbuizen, die zich over de noppen heen in de BEKOTEC-noppenplaat laat verankeren. Leent zich uitstekend om de 16 mm verwarmingsbuizen in een bocht van 45° te leggen in de noppenplaat.
Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RH 17 is een kunststof beugel met aan weerszijden een naald met weerhaken om de 16 mm verwarmingsbuizen in probleemzones te bevestigen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HVT/DE /-HV/AS

Schlüter-BEKOTEC-THERM-HVT/DE is een meergroeps-verdeelunit DN 25 van roestvast staal met een aanvoer- en retourbalk, buitendiameter 35 mm.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HVP

Schlüter-BEKOTEC-THERM-HVP is een meergroeps-verdeelunit van glasvezelversterkte kunststof. Elke meergroeps-verdeelunit bestaat uit een aansluitset, 1 tot 12 aanvoer- en retourmodules en montagebeugels.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HVE

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HVE is een component dat speciaal werd ontwikkeld om de Schlüter-meergroeps-verdeelunit van roestvast staal naderhand mee uit te breiden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KH

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KH is een messing-vernikkelde kogelkraan met aan de ene kant een buitendraad 1" (DN 25) voor de aansluiting met vlakke afdichting op de Schlüter-meergroeps-verdeelunit met een aansluiting van 3/4" (DN 20) of 1" (DN 25) binnendraad (besteleenheid = set met 2 stuks voor aanvoer en retour).
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KV

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KV is een klemschroefkoppeling 3/4" (DN 20) van vernikkeld messing voor het aansluiten van de Schlüter-verwarmingsbuizen, diameter 10, 12, 14 of 16 mm, op Schlüter-meergroeps-verdeelunit (besteleenheid = set met 2 stuks voor aanvoer en retour).
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KU

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-KU is een verbindingskoppeling 3/4" (DN 20) van vernikkeld messing voor het verbinden van Schlüter-verwarmingsbuizen, diameter 12, 14 of 16 mm.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-AN

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-AN is een aansluitnippel 1⁄2" x 3⁄4" van vernikkeld messing. Het ene uiteinde ervan is een koppeling 1⁄2" (DN 15) met zelfafdichtende buitendraad, het andere uiteinde is een klemschroefkoppeling 3⁄4" (DN 20), bedoeld om te worden aangesloten op de Schlüter-verwarmingsbuizen van 14 mm of 16 mm.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-AW

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-AW is een haakse aansluitnippel 1⁄2 x 3⁄4" van vernikkeld messing in een draaibare uitvoering. Het ene uiteinde ervan is een koppeling 1⁄2" (DN 15) met zelfafdichtende buitendraad, het andere uiteinde is een klemschroefkoppeling 3⁄4" (DN 20), bedoeld om te worden aangesloten op de Schlüter-verwarmingsbuizen van 14 mm of 16 mm.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-DA

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-DA is een dubbel aansluitstuk van vernikkeld messing. Enerzijds met een 3/4" (DN 20) conus-wartelmoer en anderzijds met twee 3/4" (DN 20) conus-aansluitstukken voor de aansluiting van de Schlüter-verwarmingsbuizen van 12, 14 of 16 mm diameter.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter-BEKOTEC-THERM-S35

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-S35 is een S-vormig aansluitstuk van vernikkeld messing.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-PW

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-PW is een plaatshouder- set, bedoeld om naderhand een calorimeter te kunnen installeren; gedeeltelijk voorgemonteerd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ZV

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ZV is een verwarmingszoneklep, die door te openen of te sluiten, gelijktijdig alle op de Schlüter®-BEKOTEC-meergroepsverdeelunit aangesloten verwarmingsgroepen bedient. De verwarmingszoneklep kan worden gestuurd d.m.v. een Schlüter-regelklep. De regeling kan gebeuren via de Schlüter-regelcomponenten of via een externe sturing.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-FRS

Schlüter-BEKOTEC-THERM-FRS is een warmtemeter- regelstation voor het instellen van de aanvoertemperatuur. Er kan een meergroeps-verdeelunit (roestvast staal of kunststof) met 1 tot 12 verwarmingsgroepen worden geïnstalleerd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RTB

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RTB is een retourtemperatuur- begrenzingsventiel voor de wandinbouwmontage. Ze wordt op het einde van een BEKOTEC-verwarmingsgroep gemonteerd. Ze kan worden gebruikt om de watertemperatuur te beperken in de voorgeschakelde verwarmingsgroep en dient om de vloer van een vertrek op de gewenste temperatuur te brengen met de voorhanden verwarmingselementen. De temperatuurbegrenzer is instelbaar tussen 20° en 40°C.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RTBR

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-RRB is een kamertemperatuur- regelventiel met bypassfunctie voor wandinbouwmontage. Het kan worden gebruikt voor de kamertemperatuurregeling van een verwarmingsgroep zonder bijkomende hulpenergie (stroom).
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-VSE

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-VSE is een verdelerkast van het inbouwtype voor een Schlüter-meergroepsverdeelunit en de bijbehorende regelapparatuur. De verdelerkast is opgebouwd uit verzinkte staalplaat en beschikt rondom over twee stabiliserende dubbele boorden en voorgestanste doorvoeropeningen in de zijwanden voor de aansluitleidingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-VSV

Schlüter®-BEKOTEC-THERM-VSV is een verdelerkast van het opbouwtype voor een Schlüter-meergroeps- verdeelunit en de bijbehorende regelapparatuur. De verdelerkast is opgebouwd uit verzinkte staalplaat en is aan de binnen-en buitenzijde ovengemoffeld.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
Fax +32 (0)14 443081

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?