logo

Wandhoeken en afsluitingen

De profielen van de serie Schlüter®-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY, -SCHIENE en -FINEC fungeren als mechanisch belastbare en decoratieve afsluitingen voor wandbekledingen en plintlijsten van tegels en natuursteen.
Dankzij de verschillende kleuren en varianten zijn er talrijke combinaties mogelijk. Samen met de decoratieve Schlüter®-DESIGNLINE- en QUADEC-FS-strips kunnen met Schlüter-Systems smaakvolle accenten worden gelegd.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-QUADEC

Schlüter-QUADEC is een hoogwaardig afsluitprofiel voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC is een decoratief profiel voor symmetrisch afgeronde buitenhoeken in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-JOLLY

Schlüter-JOLLY is een decoratief profiel uit metaal voor uitwendige hoeken in wandbekledingen, plinttegels en andere begrenzingen. Het afsluitvlak onder een hoek van 90° beschermt de tegels tegen mechanische beschadigingen.
verder

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter-SCHIENE is een decoratief profiel, onder een hoek van 87°, uit metaal voor uitwendige hoeken in wandbekledingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-FINEC

Schlüter®-FINEC is een hoogwaardig afsluitprofiel uit roestvast staal of geanodiseerd aluminium voor uitwendige hoeken in wandbekledingen uit tegels, glasmozaïek of plamuursel/ pleisterlaag. Het afsluitvlak van het profiel beschermt de rand van de bekleding tegen mechanische schade en vormt een elegante, smalle hoek.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter-ARCLINE-APW is een decoratief profiel voor tussen de wandtegels dat een smalle schaduwvoeg vormt. Dit profiel is met name geschikt voor het plaatsen van Schlüter-ARCLINE-BAK accessoires, voor een persoonlijke vormgeving in de badkamer. Het profiel wordt met een decoratieve inlage van kunststof in de profielkleur geleverd, waarmee de schaduwvoeg naar wens kan worden afgedicht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter-ARCLINE-APE is een decoratief profiel voor aan de bovenzijde van betegelde planchetten of wanden, dat een smalle schaduwvoeg vormt. Dit profiel is met name geschikt voor het plaatsen van Schlüter-ARCLINE-BAK accessoires, voor een persoonlijke vormgeving in de badkamer. Het profiel wordt met een decoratieve inlage van kunststof in de profielkleur geleverd, waarmee de schaduwvoeg naar wens kan worden afgedicht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter-ARCLINE-BAK zijn design badkameraccessoires van het merk KEUCO, die op gekleurd, gesatineerd ESG-veiligheidsglas zijn voorgemonteerd. De glasplaten zijn aan de achterzijde van een houder voorzien, waarmee ze eenvoudig in een Schlüter-ARCLINE profiel kunnen worden geklikt en op de gewenste plaats worden gepositioneerd. De accessoires uit de KEUCO-designseries EDITION 400/EDITION 11 en PLAN in verschillende kleurengamma’s omvatten een breed aantal designvoorkeuren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DECO

Schlüter®-DECO is een profiel met een 6 mm breed zichtbaar oppervlak voor het maken van decoratieve voegen in tegelbekledingen. Schlüter®-DECO-M en -MC kunnen ook als afsluitprofielen voor uitwendige hoeken in wandbekleding worden gebruikt. Schlüter®-DECO uit aluminium, messing en roestvast staal zijn ook geschikt voor vloerbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-INDEC

Schlüter®-INDEC is een hoogwaardig afsluitprofiel uit geanodiseerd aluminium voor uitwendige hoeken en afsluitingen van wandbetegeling. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een terugspringende sierrand.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E is een roestvaststalen hoekprofiel voor uitwendige hoeken in wandbetegelingen en biedt een goede bescherming voor zwaar belastbare kanten. De geperforeerde bevestigingsvlakken worden bij het plaatsen van de tegels in de lijmlaag ingebed.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-KHK is een als holle plint uitgevoerd hoekprofiel uit roestvast staal om achteraf op binnenhoeken van tegels of andere wandbekledingen te kleven.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE is een sierstrip waarmee u optisch aantrekkelijke wandbekledingen kunt vervaardigen. De profielserie kan worden gecombineerd met de desbetreffende Schlüter®-RONDEC/-QUADEC-profielen voor uitwendige hoeken in wandbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS is een decoratief profiel voor de omranding van boorden of ornamentaal geplaatste tegelstrips.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DECO-DE

Schlüter®-DECO-DE is een hoogwaardig afsluitprofiel van roestvast staal voor uitwendige hoeken van 135° in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG is een decoratief profiel als voeguitsparing in tegelbekledingen. Het vormt een 12 mm of 15 mm brede schaduwvoeg. De voeg is uitermate geschikt voor het plaatsen en bevestigen van glaselementen in de vloer en wand.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNBASE-SL

Schlüter-DESIGNBASE-SL is een profiel van hoogwaardig gecoat of geanodiseerd aluminium voor het snel realiseren van aantrekkelijke plintbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ is een profiel van hoogwaardig gecoat of geanodiseerd aluminium voor het maken van decoratieve plinten. Het in de hoogte verstelbare draagprofiel uit kunststof is voorzien van een ruimte waarin kabels verborgen kunnen worden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RONDEC-DB

Schlüter®-RONDEC-DB is een decoratief profiel voor wand- en plintafsluitingen met een geaccentueerde profielronding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP is een kantprofiel met voegribje voor werkbladen of plateaus waarop een keramische bekleding komt. De bovenste afsluitkant heeft een afgeronde rand.
Schlüter®-RONDEC-STEP-CT is een kantprofiel met voegribje voor werkbladen of plateaus waarop een keramische bekleding komt. In de voorste uitsparing van het profiel kan de bekleding van het werkblad of een ander decoratief materiaal worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter®-SCHIENE-STEP is een kantprofiel met voegribje voor werkbladen of plateaus waarop een keramische bekleding komt.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?