logo

Schlüter-profielen voor designbekledingen

zoom

Met het VINPRO-assortiment produceert Schlüter-Systems profielen voor elastische bekledingen.

Met vijf verschillende profielen biedt de marktleider van tegelprofielen nu ook oplossingen die speciaal voor elastische vloer- en wandbekledingen zijn ontwikkeld. Ontwerpers en verwerkers van designbekledingen kunnen nu dus ook kiezen voor de beproefde profielcompetentie en -kwaliteit van Schlüter-Systems.

Schlüter-VINPRO-S zorgt voor een elegante omranding van vinyl- en andere designbekledingen. Bovendien biedt het een betrouwbare randbescherming bij het afwerken van een bekleding met een aangrenzende bekleding. Verder kan dit profiel ook als een elegante afsluitrand voor plinten worden gebruikt.

Dit Schlüter-VINPRO-T-profiel kan achteraf worden geplaatst en wordt gebruikt als overgang tussen naast elkaar liggende elastische vloerbekledingen van dezelfde hoogte. Wanneer het om twee verschillende hoogtes gaat, is VINPRO-U de geschikte oplossing. Deze biedt een traploze overgang van een elastische vloerbekleding naar een aangrenzende vloerbekleding of beton.

Voor traptreden kunnen ontwerpers en vakmensen een beroep doen op VINPRO-STEP. Dit rechthoekig gevormde profiel beschermd de bekledingsranden en heeft bovendien een geribbelde aansluitflens als anti-slip oplossing. Schlüter-VINPRO-RO is voor het realiseren van symmetrisch afgeronde buitenhoeken aan een wand bedoeld. Het ronde, zichtbare deel doet denken aan het geliefde en beproefde afsluitprofiel Schlüter-RONDEC.

Alle profielen uit de serie zijn gebaseerd op de succesvolle tegelprofielen van Schlüter-Systems en zijn aangepast aan de speciale eisen van elastische bekledingen. De VINPRO-profielen overtuigen door hun fijne look. Ze zijn in verschillende afwerkingen leverbaar: chroom geborsteld geanodiseerd, aluminium titanium geborsteld geanodiseerd en aluminium antiek brons geborsteld geanodiseerd. Ze passen dus perfect bij de flexibele en populaire bekledingen.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-VINPRO-S

Schlüter-VINPRO-S is een profiel voor de omranding van elastische bekledingen (bijv. LVT, designbekledingen). Het biedt een randbescherming bij het afwerken van een bekleding met een aangrenzende bekleding van dezelfde of vergelijkbare hoogte of als afsluitrand van plinten.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-VINPRO-T

Schlüter-VINPRO-T is een profiel dat achteraf wordt geplaatst als overgang tussen op gelijke hoogte aan elkaar grenzende, elastische vloerbekledingen (bijv. LVT, designbekledingen).
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-VINPRO-U

Schlüter-VINPRO-U is een profiel voor een traploze overgang van een elastische vloerbekleding (bijv. LVT, designbekledingen) naar een aangrenzende, lager gelegen vloerbekleding of beton.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-VINPRO-STEP

Schlüter-VINPRO-STEP is een afsluit- en randbeschermingsprofiel voor elastische bekledingen (bijv. LVT, designbekledingen) op trappen. Het profiel is rechthoekig van vorm met een geribbeld antislip-oppervlak.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-VINPRO-RO

Schlüter-VINPRO-RO is een afsluit- en randbeschermingsprofiel, waarmee een symmetrisch afgeronde buitenhoek aan een wand of traptrede met elastische bekledingen (bijv. LVT, designbekleding) kan worden gemaakt.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?