logo

Het idee met de rail

Van rail tot systeem – dankzij innovatieve ideeën en hoogwaardige producten is Schlüter-Systems KG marktleider op het gebied van tegels. Met meer dan 1.800 medewerkers in zeven vestigingen in Europa en de VS bepaalt Schlüter-Systems al meer dan veertig jaar nationaal en internationaal de norm voor oplossingen bij de plaatsing en verwerking van tegels en platen.

Werner Schlüter

Het idee met het profiel

Toen de jonge tegelzetter Werner Schlüter werd gevraagd een badkamer met 5 deuren te betegelen, kwam hij op het lumineuze idee van een profiel. Dat idee betekende het begin van een succesvolle ondernemerscarrière. Uitvindingen komen niet zomaar uit de hemel vallen, maar stammen uit de praktijk! Interessante ideeën zijn vaak het resultaat van een jarenlange ervaring, gekoppeld aan een behoorlijke portie creativiteit. Ze zijn ook altijd een spiegel van de tijd waarin ze ontstaan! Ondertussen staat de naam van de jonge tegelzetter voor een internationaal hoog aangeschreven merk en een bedrijf dat toonaangevend is in zijn branche.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Productontwikkeling

Wij zijn van mening dat uitvindingen u het leven aangenamer moeten maken. De Schlüter®-SCHIENE was het eerste product uit een lange reeks die sinds midden de jaren zeventig in eigen huis werden ontwikkeld. Het streven van Schlüter-Systems is sinds zijn oprichting altijd hetzelfde gebleven: iedereen die te maken krijgt met tegels, of dat nu de tegelzetter, de bouwheer of de ontwerper is, het leven aangenaam te maken.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Productenkroniek

De productenkroniek in een notendop
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter-Systems in de BeNeLux

Onder het motto "Wereldwijd optreden vereist lokale vakkundigheid" spaart het wereldwijd actieve Schlüter-Systems kosten noch moeite om zijn aanwezigheid op de markt te versterken.
verder

Photo: Schlüter-Systems

De weg naar Schlüter-Systems BeNelux kantoor

Kaart en wegbeschrijving – zo vindt u ons!
verder

Photo: Schlüter-Systems

De weg naar Schlüter-Systems in Iserlohn

De weg naar Schlüter-Systems Iserlohn, Duitsland: geactualiseerd vanwege een volledige afsluiting van de Seilerseestraße.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter-Systems International

Wij staan internationaal voor u paraat!
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?