logo

Toepassingen

Meer wooncomfort met keramiek

Warm en behaaglijk. Keramiek met vooruitziende blik geplaatst, blijft gemakkelijk te verzorgen en is extreem sterk! Met onze producten sparen tegels echt energie en blijven de tegels lang mooi.

10 sterke argumenten voor leefruimten met tegels

Tegelbekledingen zijn...

Deze inhoud is helaas niet beschikbaar op uw apparaat.

Photo: Schlüter-Systems

Badkamer

De moderne badkamer moet barrièrevrij zijn en toch persoonlijk worden ingericht volgens de wensen en behoeften van de gebruiker. Ontdek de mogelijkheden die Schlüter-Systems te bieden heeft voor de badkamerinrichting.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Keukens

Tegels worden traditioneel in de keuken gebruikt: als ideale vloerbekleding en als “spiegel” aan de wand. Heeft u zich reeds afgevraagd hoe praktisch getegelde werkbladen zijn? Onderzetters en snijplanken kunt u dan gewoon aan uw buur schenken...
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Trappen

Een misstap kan soms zware gevolgen hebben. Trappen vormen daarbij een extra groot struikelrisico. Daarom dient u door bouwkundige maatregelen het slipgevaar op traptreden zo veel mogelijk te beperken.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Woonruimten

Tegels verlenen uw woonomgeving de gewenste stijl. En ze zijn echt trendy, zeker in combinatie met vloerbekledingen uit een ander materiaal. Dat ziet er mooi uit en wordt met onze bekledingsconstructie gewoon onovertroffen! Meer informatie over tegels in de woonruimte vindt u hier.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Balkons en terrassen

Decoratief, verzorgingsvriendelijk en robuust: Tegels vormen de ideale vloerbekleding voor balkon en terras.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Barrièrevrij bouwen

Een goede planning is het halve werk! Meer informatie over traploze overgangen, in de vloer verzonken douches en het vermijden van struikelranden vindt u hier …
verder

Photo: Schlüter-Systems

Sanitaire ruimten

In de industrie is belasting onvermijdelijk. Bij een ploegwisseling worden de douches intensief gebruikt. Hier kan men rustig vertrouwen op keramiek: Om dit vertrouwen niet te beschamen, leveren wij op maat gemaakte, 100% waterdichte concepten, die ook sterk belaste voegen aanpakken.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Zwembaden

Tegelbekledingen zijn niet voor 100% waterdicht, omdat water via de voegen in de ondergrond kan dringen. Daarom zijn voor zwembaden afdichtingen voorgeschreven.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Kantoorruimten

Gemakkelijk te onderhouden en aangenaam representatief. Bij een juiste plaatsing zien keramische tegels in het kantoor er ook op lange termijn goed uit en zorgen ze zelfs voor warme voeten. En dat ook de kosten voor het project aantrekkelijk zijn, kunt u gewoon als nettovoordeel boeken.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Verwarmde vloeren

Schlüter®-BEKOTEC-THERM - De klimaatregelende tegelvloer koppelt milieuvriendelijk verwarmingscomfort aan hygiëne en behaaglijke warmte. Dankzij de geringe opbouwhoogte en de innovatieve verwarmings- en regeltechniek is deze gepatenteerde vloerconstructie een snel reagerende energie- en kostenbesparende “vloerverwarming” met een zeer lage aanvoertemperatuur.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Industriële vloeren

Industriële vloeren maken veel mee, maar dat maakt niets uit voor betonwerksteen. In tegendeel - met onze systeemoplossingen blijven betonwerksteenvloeren ook bij sterke en langdurige belasting gedurende lange tijd onderhoudsvriendelijk en robuust. En mocht u onder tijdsdruk staan, dan kunt u nu opgelucht adem halen, want betonwerksteen wordt ook uiterst snel geplaatst.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?