logo

Producten

Omvangrijk assortiment

Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE - het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen - tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren. Om u beter te kunnen oriënteren, hebben we ons assortiment opgesplitst in de volgende vakgebieden.

Techniek en design met Schlüter-profielen

Schlüter-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en design. Ons assortiment omvat profielen voor de afsluiting van bekledingen op vloeren, wanden en trappen, en profielen voor bouwwerk-, veldbegrenzings-, rand- en aansluitvoegen.

Afdichting, ontkoppeling, temperatuurregeling, afwatering, drainage, contactgeluidsisolatie

Schlüter-Systems levert in de praktijk bewezen en geteste systeemoplossingen voor de afdichting, ontkoppeling, afwatering en contactgeluidsisolatie van tegelbekledingen. Voor nieuwbouw of renovatie - hier vindt u altijd de gepaste oplossing.

Balkons en terrassen

Het Schlüter-balkonsysteem heeft een omvangrijk productassortiment van randafsluitprofielen, afvoergoten, drainage-, ontkoppelings- en afdichtingssystemen, die allemaal op elkaar zijn afgestemd.

Bekledingsconstructies

Het Schlüter®-BEKOTEC-systeem is een snel te plaatsen, dunlagige, barstvrije en spanningsarme bekledingsconstructie. 

De klimaatregelende tegelvloer

Schlüter®-BEKOTEC-THERM is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek met een beperkte opbouwhoogte. In combinatie met de bijbehorende verwarmings- en regeltechniek wordt een energiebesparend en snel reagerend vloerverwarmingssysteem met een zeer lage aanvoertemperatuur verkregen. 

Producten

Plaatsingsondergrond, constructieplaat, contactafdichting

Gemaakt volgens een volledig nieuwe technologie en afgestemd op uw praktische behoefte, biedt Schlüter®-KERDI-BOARD u veel nieuwe mogelijkheden in de verwerking en vormgeving.

LichtProfielTechniek

Met moderne veelkleurige LED-lichttechniek van Schlüter®-LIPROTEC kunt u ruimtes creatief en decoratief aankleden. Voor een harmonieuze integratie van de draagprofielen in het interieur zorgt de beproefde profieltechniek van Schlüter-Systems in combinatie met op het specifieke doel afgestemde topproducten van de licht- en besturingstechniek.
Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

Product-website van Schlüter-Systems:
image
Schlüter®-LIPROTEC LichtProfielTechniek
Alle informatie over het afzonderlijke verlichtingssysteem met de modernste LED-lichttechniek en de bewezen Schlüter-profieltechniek.
image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder:

image
My Schlüter®-KERDI-LINE

Verrijk uw inloopdouchegoot met een persoonlijke lasergravure.