logo

Producten

Omvangrijk assortiment

Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE - het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen - tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren. Om u beter te kunnen oriënteren, hebben we ons assortiment opgesplitst in de volgende vakgebieden.

Techniek en design met Schlüter-profielen

Schlüter-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en design. Ons assortiment omvat profielen voor de afsluiting van bekledingen op vloeren, wanden en trappen, en profielen voor bouwwerk-, veldbegrenzings-, rand- en aansluitvoegen.

Afdichting, ontkoppeling, temperatuurregeling, afwatering, drainage, contactgeluidsisolatie

Schlüter-Systems levert in de praktijk bewezen en geteste systeemoplossingen voor de afdichting, ontkoppeling, afwatering en contactgeluidsisolatie van tegelbekledingen. Voor nieuwbouw of renovatie - hier vindt u altijd de gepaste oplossing.

Balkons en terrassen

Het Schlüter-balkonsysteem heeft een omvangrijk productassortiment van randafsluitprofielen, afvoergoten, drainage-, ontkoppelings- en afdichtingssystemen, die allemaal op elkaar zijn afgestemd.

Bekledingsconstructies

Het Schlüter®-BEKOTEC-systeem is een snel te plaatsen, dunlagige, barstvrije en spanningsarme bekledingsconstructie. De verwarmings- en koelingscomponenten van Schlüter®-BEKOTEC-THERM zorgen voor een goed functionerende klimaatregelende tegelvloer.

Plaatsingsondergrond, constructieplaat, contactafdichting

Gemaakt volgens een volledig nieuwe technologie en afgestemd op uw praktische behoefte, biedt Schlüter®-KERDI-BOARD u veel nieuwe mogelijkheden in de verwerking en vormgeving.

LichtProfielTechniek

Met moderne veelkleurige LED-lichttechniek van Schlüter®-LIPROTEC kunt u ruimtes creatief en decoratief aankleden. Voor een harmonieuze integratie van de draagprofielen in het interieur zorgt de beproefde profieltechniek van Schlüter-Systems in combinatie met op het specifieke doel afgestemde topproducten van de licht- en besturingstechniek.
Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

Product-website van Schlüter-Systems:
image
Schlüter®-LIPROTEC LichtProfielTechniek
Alle informatie over het afzonderlijke verlichtingssysteem met de modernste LED-lichttechniek en de bewezen Schlüter-profieltechniek.
image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder:

image
My Schlüter®-KERDI-LINE

Verrijk uw inloopdouchegoot met een persoonlijke lasergravure.