logo

Trapprofielen

Randen van traptreden zijn blootgesteld aan hoge mechanische belastingen. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Door hun slipwerende en optisch opvallende uitvoering bieden Schlüter®-TREP-profielen meer veiligheid op trappen. Ze beschermen de trapranden tegen beschadiging en voorkomen zo schade aan de traptegels. Schlüter®-TREP-profielen kunnen ook perfect met de Schlüter®-LIPROTEC LichtProfiel-Techniek worden gecombineerd.
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TREP-V

Schlüter-TREP-V is een trapprofiel uit aluminium met een vervangbaar loopvlak van antislip kunststof. Het uitgebreide kleurenpalet van de loopvlakken kan zorgen voor het vereiste contrast met de aangrenzende vloerbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TREP-SE/-S/-B

Schlüter-TREP-SE/-S/-B zijn aluminium of roestvaststalen trapprofielen met een ingeklemd, vervangbaar loopvlak van antislip kunststof. Ze zijn naar keuze leverbaar met een breed (TREP-B) of smal (TREP-S) loopvlak.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E is een roestvaststalen trapprofiel met een antislip profilering.
Schlüter®-TREP-EK is een trapprofiel van roestvast staal met een antislip profilering voor veilige en aantrekkelijke traptreden. Het kan achteraf worden gelijmd op met tegels of natuursteen bezette treden.
Schlüter®-TREP-Schlüter®-TREP-EFK is een trapprofiel uit roestvast staal met een speciale antislip profilering voor veilige en mooi gevormde treden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G is een trapprofiel uit roestvast staal geborsteld met een ingelijmd, antislip loopvlak. Schlüter®-TREP-GK is een trapprofiel uit roestvast staal geborsteld met een ingelijmd, antislip loopvlak. Het kan achteraf worden gelijmd op met tegels of natuursteen bezette treden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL is een Florentin-vormig aluminium met een antislip profilering of roestvaststalen trapprofiel voor veilige en mooi gevormde trederanden. Het laat zich verwerken in trappen die met tegels of natuursteen worden bekleed.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?