logo

Techniek en design met Schlüter-profielen

Schlüter-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en design. Ons assortiment omvat profielen voor de afsluiting van bekledingen aan wand en vloer, op trappen en profielen voor bouwwerk-, veldbegrenzings-, rand- en aansluitvoegen.

Photo: Schlüter-Systems

Bekledingsafsluitingen op de vloer

De afsluitprofielen, zoals de originele Schlüter®-SCHIENE, grenzen tegel- en natuursteenbekledingen af en beschermen de buitenranden ervan tegen mechanische beschadigingen. Schlüter®-RENO-profielen creëren een traploze overgang met alle aangrenzende vloerbekledingen. Onze afsluitprofielen zijn op deze wijze de "finishing touch" van de vloerbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Wandhoeken en afsluitingen

De profielen van de serie Schlüter®-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY, -SCHIENE en -FINEC fungeren als mechanisch belastbare en decoratieve afsluitingen voor wandbekledingen en plintlijsten van tegels en natuursteen. Dankzij de verschillende kleuren en varianten zijn er talrijke combinaties mogelijk. Samen met de decoratieve Schlüter®-DESIGNLINE- en QUADEC-FS-strips kunnen met Schlüter-Systems smaakvolle accenten worden gelegd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Trapprofielen

Randen van traptreden zijn blootgesteld aan hoge mechanische belastingen. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Door hun slipwerende en optisch opvallende uitvoering bieden Schlüter®-TREP-profielen meer veiligheid op trappen. Ze beschermen de trapranden tegen beschadiging en voorkomen zo schade aan de traptegels. Schlüter®-TREP-profielen kunnen ook perfect met de Schlüter®-LIPROTEC LichtProfiel-Techniek worden gecombineerd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Bewegingsvoegen en ontspanningsprofielen

Met de profielen van de Schlüter®-DILEX-reeks stellen we onderhoudsvrije en functionele oplossingen voor alle relevante bewegingsvoegen in tegelbekledingen voor. Het leveringsprogramma omvat profielvarianten voor constructievoegen, veldbegrenzingsvoegen, en rand- en aansluitvoegen. Alle profielen worden tijdens het plaatsen van de tegels ingewerkt. In functie van de latere mechanische of chemische belasting van de bekleding zijn onze Schlüter®-DILEX-profielen verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Profielen voor elastische wand- en vloerbekledingen

Beschermt bekledingsranden op de vloer, aan de wand en op de trap. Snel en eenvoudig in te bouwen. Voorkomt struikelgevaar aan overgangen tussen verschillende vloerbekledingen en hoogtes.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?