logo

Verwerkingstips

Schlüter®-REMA kan onafhankelijk van de dikte en de grootte van de tegels worden gebruikt en laat toe de revisieopening perfect aan te passen aan het voegpatroon.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROWEL

Schlüter®-TROWEL is een getande lijmkam met ergonomische softgrip voor een gemakkelijke verwerking. De vertanding is geschikt voor een efficiënte verlijming van Schlüter®-DITRA, -KERDI en -DITRA-HEAT.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-CLEAN-CP

Schlüter-CLEAN-CP is een speciale reinigingspolish die bijzonder goed geschikt is voor het intensief reinigen en onderhoud van oppervlakken van roestvaststalen profielen van Schlüter.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-REMA

Schlüter-REMA is een systeem voor het nagenoeg onzichtbaar maken van inspectieluikjes in wandbetegelingen. Schlüter-REMA kan onafhankelijk van tegeldikte en formaat worden toegepast en biedt de mogelijkheid voor een perfecte aanpassing aan het voegpatroon.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RUMA

Schlüter®-RUMA is een toestel om profielen die van een radiusperforatie zijn voorzien gelijkmatig te buigen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-PROCUT-TSM

Schlüter®-PROCUT-TSM is een slijpschijf met een diameter van 115 mm voor in de handel verkrijgbare haakse slijpmachines om netjes roestvast staal, aluminium en messing door te slijpen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-PROCUT-PSF

Schlüter-PROCUT-PSF is een profielschaar om snel en precies kunststof Schlüter-profielen met of zonder voegrib op maat te snijden.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?