logo

Afdichting, ontkoppeling, verwarming, afwatering, drainage, contactgeluidsisolatie

Met de producten Schlüter®-KERDI, -DITRA 25, -DITRA-DRAIN en -TROBA levert Schlüter-Systems optimaal afgestemde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen in vochtige omgevingen, in buitentoepassingen en op kritische ondergronden. Bovendien zorgt Schlüter®-DITRA-SOUND voor een efficiënte contactgeluidsisolatie in saneringsprojecten.

Photo: Schlüter-Systems

Afdichting

Tegelbekledingen zijn niet waterdicht: door de voegen kan vocht in de ondergrond binnendringen en het gebouw beschadigen. Met een contactafdichting kan dit voorkomen worden. Schlüter-Systems levert met Schlüter®-DITRA 25 en Schlüter®-KERDI een volledig systeem van op elkaar afgestemde afdichtingscomponenten. Hier vindt u voor elke toepassing en elk detail de gepaste oplossing.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Ontkoppelingsmatten

Schlüter-Systems is de uitvinder van de ontkoppeling van de tegelbekleding. Sinds 1987 voorkomt de Schlüter®-DITRA 25-mat dat keramische bekleding beschadigd raakt door spanningen in de constructie. Schlüter®-DITRA-DRAIN, de wereldwijd eerste en enige capillair passieve hechtende drainage en ontkoppeling, verzekert bovendien de onderventilatie van de volledige bekleding en zorgt zo voor een betrouwbare plaatsing van ook grootformaat tegels en plaatelementen, zelfs in buitentoepassingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Afwateringssystemen

De afwateringsoplossingen van Schlüter-Systems zijn perfect afgestemd op de contactafdichting met Schlüter®-KERDI en -DITRA 25. Op die manier is verzekerd dat vocht niet alleen op een veilige afstand van het gebouw blijft, maar vooral ook wordt afgevoerd naar plaatsen waar het vocht geen schade kan aanrichten.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Drainagesystemen

De doelgerichte afvoer van vocht naar het afwateringsniveau is een van de essentiële taken bij de constructie van balkons en terrassen. Met het Schlüter®-TROBA-programma biedt Schlüter-Systems drainageoplossingen aan voor de meest uiteenlopende constructies. Dit hebben ze gemeenschappelijk: duurzame functionaliteit en hoge belastbaarheid. Schlüter®-DITRA-DRAIN is de eerste en enige capillair passieve hechtende drainage voor tegel- en natuursteenbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Contactgeluidsisolatie

De overdracht van lawaai, bijv. door stappen of door vallende voorwerpen, naar andere lokalen, wordt contactgeluidsoverdracht genoemd. Een contactgeluidsvermindering van 13 dB dankzij Schlüter®-DITRA-SOUND betekent dus dat het ervaren contactgeluid met meer dan de helft wordt verminderd!
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
Fax +32 (0)14 443081

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?