logo

Afwateringssystemen

De afwateringsoplossingen van Schlüter-Systems zijn perfect afgestemd op de contactafdichting met Schlüter®-KERDI en -DITRA. Op die manier is verzekerd dat vocht niet alleen op een veilige afstand van het gebouw blijft, maar vooral ook wordt afgevoerd naar plaatsen waar het vocht geen schade kan aanrichten.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

De nieuwste generatie lijnafvoergoten: Schlüter-KERDI-LINE-VARIO is de combinatie van een krachtige KERDI-afvoertechniek met de elegante Schlüter-designprofielen.
Het nieuwe systeem bestaat uit de afvoereenheid KERDI-LINE-VARIO-H, een afvoeradapter met een geïntegreerde afdichtingsmanchet en een 360° draaibare, golfvormige afvoer met een geïntegreerde stankafsluiter.
Dit variabele afvoersysteem combineren we met onze discrete en elegante designprofielen in de twee uitvoeringen COVE en WAVE.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT / -LTS

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT is een hellingsplaat van drukvast, geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze is systeemconform met de lijnafvoergoot Schlüter-KERDI-LINE ontwikkeld. Het oppervlak van de hellingsplaat is voorzien van een Schlüter-KERDI afdichting en heeft voldoende afschot.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

Schlüter-KERDI-SHOWER-T is een modulair systeem voor het realiseren van inloopdouches met keramische tegels. De hellingsplaten zijn in talrijke afmetingen verkrijgbaar en bieden zo voor veel bouwprojecten de passende oplossing.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN is een vloerafwateringssysteem voor de functionele aansluiting aan contactafdichtingen met Schlüter®-KERDI of andere soortgelijke systemen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E is een spuwer uit roestvast staal voor de afwatering van balkons en terrassen die door een borstwering worden begrensd. Op de grote kleefflens wordt de Schlüter®-KERDI-manchet als afdichtingsaansluiting gelijmd, waardoor een eenvoudige en betrouwbare verbinding van de contactafdichtingen verzekerd is.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S is een tweedelig afschotprofiel voor de bekleding van de zijkanten, die bij het bouwen van de douchevloer met 2% helling en een lijnafvoergoot ontstaan.
Schlüter®-SHOWERPROFILE-R is een wandaansluitprofiel voor de bekleding van de resterende openstaande wandruimte aan de lijnafvoergoot, dat veroorzaakt wordt door de helling.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS is een tweedelig profiel uit geanodiseerd aluminium voor de overstromingsbeveiliging in inloopdouches. Het draagprofiel wordt bij het aanbrengen van de tegels in het lijmbed verankerd. Het kan naar keuze met een halfronde of een rechte lip als overstromingsbeveiliging worden uitgerust. De inloopdouche is bij gebruik van beide varianten toegankelijk voor rolstoelen.
Schlüter®-SHOWERPROFILE-WSK is een tweedelig profiel uit geanodiseerd aluminium voor de overstromingsbeveiliging in inloopdouches.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-LINE

Schlüter-TROBA-LINE is een roestvaststalen drainagegoot die bij geringe aansluithoogten naar deurkozijnen op balkons en terrassen kan worden ingebouwd om opstuwend water te voorkomen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-SHELF

Niet alleen in de douche ziet Schlüter-SHELF er goed uit. Het planchet met het elegante STYLE-design biedt overal praktische aflegruimtes, waar tegels worden geplaatst of reeds aanwezig zijn.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?