logo

Leefruimten vormgeven – met licht en keramiek.

Voor de sfeer in een ruimte is het gebruik van licht van doorslaggevende betekenis. Met de moderne lichttechniek kan men ruimten niet alleen verlichten, maar ook creatief en decoratief vormgeven. Of het nu gaat om zacht, ontspannend licht voor rustzones, neutraal licht voor werkplekken of getinte sfeerverlichting – met de moderne LED-lichttechniek van Schlüter®-LIPROTEC creëert u op elke plaats het juiste licht. Verder biedt deze de mogelijkheid op een effectieve en niet-storende wijze een bepaalde sfeer in een ruimte te scheppen en zo exact aan de persoonlijke eisen van de klant te voldoen. De bewezen profieltechniek van Schlüter-Systems – hier voor het eerst in combinatie met afzonderlijk afgestemde topproducten uit de licht- en regeltechniek – zorgt voor een harmonieuze integratie van de draagprofielen in het woonlandschap.

Een overzicht van Schlüter®-LIPROTEC

Photo: Schlüter-Systems

LIPROTEC-EASY

Heel eenvoudig uw individuele lichtinstallatie maken – door de handige connectorsystemen en de eenvoudige montage is met de Plug & Play-serie alles mogelijk, ook als u geen vakman bent.
verder

Photo: Schlüter-Systems

LIPROTEC-PRO

Schlüter-LIPROTEC-PRO is de beproefde en veelzijdig combineerbare LichtProfielTechniek voor de vakman.
verder

Photo: Schlüter-Systems

LIPROTEC-PLAN

In de rubriek PLAN is voor ontwerpers, architecten, verlichtingsexperts en tegelzetters op zeer overzichtelijke manier alle technische informatie te vinden. Met deze kennis zijn de mogelijkheden die een lichtinstallatie met Schlüter-LIPROTEC biedt eindeloos.
verder

Photo: Schlüter-Systems

LIPROTEC-CONTROL

Schlüter-LIPROTEC-CONTROL regeltechniek biedt met de varianten LIPROTEC-CLASSIC en LIPROTEC-ZONES alle mogelijkheden voor een moderne lichtregeling.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?