logo

LIPROTEC-EASY

Schlüter-LIPROTEC-EASY is een eenvoudige LED-lichtinstallatie voor beginners.

Alle producten uit de EASY-serie zijn Plug & Play-systemen. Dat wil zeggen dat ze eenvoudig kunnen worden gemonteerd en alleen maar ingestoken hoeven te worden. De LED-modules volgens beschermingsklasse IP67 zijn zeer geschikt voor de badkamer en douchecel. Door de geringe opbouwhoogte verloopt het inbouwen eenvoudig en door de LED-strips (die kunnen worden ingekort) wordt de installatie nog eenvoudiger.

Sets

Photo: Schlüter-Systems

Nissensets Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT/NLT-BR

Schlüter-KERDI-BOARD-NLT zijn geprefabriceerde inbouwelementen uit KERDI-BOARD met LIPROTEC-LED-techniek in Plug & Playuitvoering. Deze dienen voor de constructie van verlichte nissen en opbergruimten voor wanden van alle typen. In combinatie met het Schlüter-KERDI-afdichtingssysteem kunnen deze nissen als contactafdichting worden uitgevoerd. Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-BR zijn voorgevormde inbouwelementen van KERDI-BOARD met LIPROTEC-LED-techniek RGB+W in Plug & Play-uitvoering en met Bluetooth-/radiogestuurde receiver. De verschillende lichtkleuren kunnen naar keuze via de meegeleverde radiogestuurde afstandsbediening of via Bluetooth-compatibele smartphones of tablets worden geselecteerd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE zijn LED-modules uit een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogeen lichtbeeld en een opnameprofiel uit aluminium of roestvast staal. De LED-modules zijn naar keuze verkrijgbaar in het witte lichtbereik met vaste kleurtemperaturen van 3000 K of 4900 K of in het gekleurde lichtbereik RGB+W. De gekleurde strips kunnen op meer dan 16 miljoen verschillende kleurtinten en kleurtemperaturen van 2500 K – 6500 K worden ingesteld.
verder

Sturing

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter-LIPROTEC-PEBR/-EBR zijn Bluetoothreceivers voor de regeling van witte of RGB+W LED-strips via de meegeleverde afstandsbediening of via Bluetooth-compatibele smartphones of tablets.
verder

Voedingen

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PEKE

De voedingen zetten de aanwezige netspanning voor de LED-strips om in de benodigde 24 V. Deze kunnen eenvoudig worden ingebouwd en zijn in verschillende lichtsterkten van 30 - 100 W voor LED-strips van max. 6/18 strekkende meter verkrijgbaar. Deze beschikken over een aansluitkabel met eurostekker, evenals een Plug & Play-verbinder voor het Schlüter-LIPROTEC-EASY-systeem.
verder

Kabel

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PZK

Schlüter-LIPROTEC-PZK is een Plug & Play-kabel in de lengtes 3 en 5 m voor de verbinding tussen de voeding of de Bluetooth-receiver en de Plug & Play-LED-module.
verder

Verdeler

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PZV

Schlüter-LIPROTEC-PZV is een Plug & Play-verdeler voor de aansluiting van 2 resp. 4 andere Plug & Play-LED-modules aan een installatie.
verder

Ander toebehoren

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PZH

Schlüter-LIPROTEC-PZH is een aansluitdoos voor holle wanden met een reeds voorziene Schlüter-KERDI-afdichtingsmanchet in combinatie met tegelbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-PROCUT-PSF

Schlüter-PROCUT-PSF is een profielschaar om snel en precies kunststof Schlüter-profielen met of zonder voegrib op maat te snijden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PES

Vervang-eindkapjes voor LT-EASY LED-strips: De set bevat twee eindkapjes inclusief afdichtingslijm.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Meer informatie

Op www.liprotec.nl vindt u in enkele klikken extra informatie.