logo

Balkons en terrassen

De randen van balkons en terrassen zijn steeds onderhevig aan weersinvloeden. Schlüter®-BARA-randprofielen beschermen deze zones zeer efficiënt en vormen een verzorgde afsluiting.

Photo: Schlüter-Systems

Bewegingsvoegen en ontspanningsprofielen

Met de profielen uit de Schlüter®-DILEX-reeks bieden we onderhoudsvrije en functionele oplossingen aan voor alle relevante bewegingsvoegen op balkons en terrassen. De profielen zijn weer- en temperatuurbestendig.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Randprofielen voor balkons

De randen van balkons en terrassen staan constant bloot aan de weersinvloeden. Schlüter®-BARA-randprofielen beschermen deze zones zeer efficiënt en vormen een nette afsluiting. De overeenkomstige profielen kunnen met slechts enkele handgrepen worden uitgerust met het gootsysteem Schlüter®-BARIN.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Aftwateringssystemen

De afwateringsoplossingen van Schlüter-Systems zijn perfect afgestemd op de contactafdichting met Schlüter®-KERDI en -DITRA. Op die manier is verzekerd dat vocht niet alleen op een veilige afstand van het gebouw blijft, maar vooral ook wordt afgevoerd naar plaatsen waar het vocht geen schade kan aanrichten.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Drainagesystemen

De doelgerichte afvoer van vocht naar het afwateringsniveau is een van de essentiële taken bij de constructie van balkons en terrassen. Met het Schlüter®-TROBA-programma biedt Schlüter-Systems drainageoplossingen aan voor de meest uiteenlopende constructies. Dit hebben ze gemeenschappelijk: duurzame functionaliteit en hoge belastbaarheid. Schlüter®-DITRA-DRAIN is de eerste en enige capillair passieve hechtende drainage voor tegel- en natuursteenbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Ontkoppelingsmatten

Schlüter-Systems is de uitvinder van de ontkoppeling van de tegelbekleding. Sinds 1987 voorkomt de Schlüter®-DITRA-mat dat keramische bekleding beschadigd raakt door spanningen in de constructie. Schlüter®-DITRA-DRAIN, de wereldwijd eerste en enige capillair passieve hechtende drainage en ontkoppeling, verzekert bovendien de onderventilatie van de volledige bekleding en zorgt zo voor een betrouwbare plaatsing van ook grootformaat tegels en plaatelementen, zelfs in buitentoepassingen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL
Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL

"Alles uit één hand" biedt Schlüter-Systems de realisatie van contactafdichting.