logo

Ontkoppelingsmatten

Schlüter-Systems is de uitvinder van de "ontkoppeling" van de tegelbekleding. Sinds 1987 voorkomt de Schlüter®-DITRA-mat dat keramische bekleding beschadigd raakt door spanningen in de constructie. Schlüter®-DITRA-DRAIN, de wereldwijd eerste en enige capillair passieve hechtende drainage en ontkoppeling, verzekert bovendien de onderventilatie van de volledige bekleding en laat zo een betrouwbare plaatsing toe van ook grootformaat tegels en plaatelementen, zelfs in buitentoepassingen. En Schlüter®-DITRA-HEAT zorgt met een elektrische vloerverwarming voor afzonderlijke aangename zones.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA is een polypropyleenmat web met zwaluwstaartvormige kwadratisch verdiepte oppervlakken, die aan de achterzijde is voorzien van een dragende vlieslaag. Schlüter®-DITRA fungeert in combinatie met tegelvloeren als contactafdichting, dampdruknivellering en ontkoppelingslaag.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN is een vormstabiele polyethyleenfolie met aan de onderzijde een speciale noppenstructuur en aan de bovenzijde een opgelijmd filtervlies uit polypropyleen. Het vormt een universele ondergrond voor tegelbekleding als ontkoppelingslaag en duurzame functionele capillair passieve hechtende drainage.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT is een polypropyleenmat met een ingesneden noppenstructuur, die aan de achterzijde van een draagvlies is voorzien. Het is een universele ondergrond voor tegelbekledingen met de functies ontkoppeling, contactafdichting en dampdruknivellering, en kan de systeemconforme verwarmingskabels voor vloerverwarming opnemen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT-PS

Schlüter-DITRA-HEAT-PS is een polypropyleenmat met een ingesneden noppenstructuur, die aan de achterzijde van een zelfklevend draagvlies is voorzien. Wanneer de beschermfolie is verwijderd, kan DITRA-HEAT-PS op een geschikte ondergrond worden geplaatst zonder dat er tegellijm moet worden gebruikt. De mat is niet waterdoorlatend en dient als opname voor verwarmingskabels, als ontkoppeling en als dampdruknivelleringslaag.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Schlüter®-DITRA-HEAT-E bestaat uit een thermostaat, verwarmingskabel en testgereedschap voor de installatie, de controle en het gebruik van de elektrische vloerverwarming Schlüter-DITRA-HEAT. De componenten worden samen met de ontkoppelingsmatten Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO of Schlüter-DITRA-HEAT-PS/-HEAT-DUO-PS gebruikt.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?