logo

Bewegingsvoegen en ontspanningsprofielen

Met de profielen uit de Schlüter®-DILEX-reeks bieden we onderhoudsvrije en functionele oplossingen aan voor alle relevante bewegingsvoegen op balkons en terrassen. De profielen zijn weer- en temperatuurbestendig.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EKE /-EF

Schlüter®-DILEX-EKE /-EF is een flexibel, ééndelig hoekprofiel van gecombineerde harde en zachte kunststof voor verticale inwendige hoeken of voor wand-vloeraansluitingen. Het profiel beschikt over een geïntegreerde tegelruimte en kan worden ingezet b! niet-zwevende vloeren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter®-DILEX-EK en -RF zijn tweedelige profielen van gecombineerde harde en zachte kunststof, met een groef-mesverbinding, voor duurzaam flexibele en onerhoudsvrije randvoegen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter®-DILEX-BWB is een bewegingsvoegprofiel met zijkanten van hard-PVC-regeneraat. De bovenste bewegingszone bestaat uit zachte kunststof en vormt het 10 mm brede zichtvlak.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS is een bewegingsprofiel met een randbescherming. Het is opgebouwd uit zijdelingse bevestigingsvlakken in aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zachte kunststof zijn verbonden.
Schlüter®-DILEX-KSA is een aansluitprofiel met randbescherming, bestaand uit een zijdelings bevestigingsvlak uit aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zacht kunststof is verbonden. Het dient voor de aansluiting van tegelbekledingen op vaste bouwelementen, zoals raamkozijnen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?