logo

Drainagesystemen

De doelgerichte afvoer van vocht naar het afwateringsniveau is een van de essentiële taken bij de constructie van balkons en terrassen. Met het Schlüter®-TROBA-programma biedt Schlüter-Systems drainageoplossingen aan voor de meest uiteenlopende constructies. Dit hebben ze gemeenschappelijk: duurzame functionaliteit en hoge belastbaarheid. Schlüter®-DITRA-DRAIN is de eerste en enige capillair passieve hechtende drainage voor tegel- en natuursteenbekledingen.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-LEVEL

Met Schlüter®-TROBA-LEVEL kunt u zelfdragende plaatelementen op balkons en terrassen snel, nauwkeurig en stevig plaatsen. De productcomponenten kunnen onderling gecombineerd worden, zodat nagenoeg elke helling en bouwsituatie op een betrouwbare wijze genivelleerd kan worden. En dat voor opbouwhoogtes vanaf 3 mm!
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA

Schlüter®-TROBA is een scheidings- en beschermlaag voor afdichtingssystemen die onder bekledingen in het grind- of kiezelbed worden gelegd. Ze bestaat uit een gestructureerde, drukstabiele polyethyleenfolie met zijdelingse openingen waarlangs boven het afdichtingsvlak insijpelwater kan wegvloeien. Ingeval van een lastverdelingslaag uit chape of mortel moet daarop Schlüter®-DITRA als afdichtings- en ontkoppelingslaag worden gelegd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-PLUS /-G

Schlüter®-TROBA-PLUS is een capillair neutraliserende oppervlaktedrainage die op een duurzame en efficiënte wijze insijpelwater afvoert. De dicht bij elkaar staande noppen hebben de vorm van stompe kegels. Ze zijn bestand tegen hoge belastingen en bedekt met een waterdoorlatend vlies. Ze tillen de volledige bekledingsconstructie op en vormen zo een ononderbroken drainageruimte.
Schlüter®-TROBA-PLUS-G is een capillair neutraliserende oppervlaktedrainage die op een duurzame en efficiënte wijze insijpelwater afvoert. De dicht bij elkaar staande noppen hebben de vorm van stompe kegels. Ze zijn bestand tegen hoge belastingen en bedekt met een waterdoorlatend gaas. Ze tillen de volledige bekledingsconstructie op en vormen zo een ononderbroken drainageruimte. Schlüter®-TROBA-PLUS 8G is bijzonder goed geschikt voor de combinatie met drainagedekvloeren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-LINE

Schlüter-TROBA-LINE is een roestvaststalen drainagegoot die bij geringe aansluithoogten naar deurkozijnen op balkons en terrassen kan worden ingebouwd om opstuwend water te voorkomen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-STELZ-MR

Schlüter®-TROBA-STELZ-MR zijn kunststofringen die fungeren als hulpmiddel bij het leggen van grootformaat plaatelementen op balkons en terrassen. De 25 mm hoge kunststofringen worden onder de kruispunten van de plaatelementen geplaatst en daarop worden dan de plaatelementen gelegd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Schlüter-TROBA-STELZ-DR zijn bekistingsringen voor dunbedmortel op Schlüter-TROBA-PLUS. Na het smeren van de dunbedmortel kan men de ringen ofwel als verloren bekisting laten liggen of ze wegnemen en hergebruiken.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?