logo

Randprofielen voor balkons

De randen van balkons en terrassen staan constant bloot aan de weersinvloeden. Schlüter®-BARA-randprofielen beschermen deze zones zeer efficiënt en vormen een nette afsluiting. De overeenkomstige profielen kunnen met slechts enkele handgrepen worden uitgerust met het gootsysteem Schlüter®-BARIN.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RHA

Schlüter®-BARA-RHA is een in hoogte verstelbaar afdekprofiel van kleurgecoat aluminium. Het dekt in combinatie met de bijbehorende draagprofielen, bijv. BARA-RWL of BARA-RKL, de vrije randen van balkons en terrassen af. Met dit afdekprofiel kunnen opbouwhoogtes tot 220 mm worden gerealiseerd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RAK

Schlüter®-BARA-RAK is een balkonrandprofiel met druiprand van kleurgecoat aluminium. Het wordt aan de randen op een op voorhand aangebracht afschot gelegd en fungeert daar als randafsluiting en druiprand.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RAKE/-RAKEG

Schlüter®-BARA-RAKE is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een kant-en-klare dekvloer. Het profiel Schlüter®-BARA-RAKE is bijzonder geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. Door de geperforeerde rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
Schlüter®-BARA-RAKEG is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een kant-en-klare dekvloer. Het profiel Schlüter®-BARA-RAKEG is geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende ontkoppelingsmat Schlüter®- DITRA. Door de gesloten rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RAP

Schlüter®-BARA-RAP is een afdekprofiel van kleurgecoat aluminium. Het dekt in combinatie met het draagprofiel Schlüter®-BARA-RW de vrije (zijdelingse) randen van balkons en terrassen af.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RK

Schlüter®-BARA-RK is een T-vormig afsluitprofiel. Door de vooruitstekende druiprand wordt de open ruimte naar de TROBA-oppervlaktedrainage afgedekt.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RKB

Schlüter®-BARA-RKB is een T-vormig afsluitprofiel voor coatings. Het voorste afsluitvlak beschikt over een vooruitstekende druiprand.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RKK / -RKKE

Schlüter®-BARA-RKK is een T-vormig afsluitprofiel met korte druiprand voor plaatsing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel is geschikt voor de constructieopbouw met contactafdichting Schlüter®-DITRA. Door de gesloten rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
Schlüter®-BARA-RKKE is een T-vormig afsluitprofiel met korte druiprand voor plaatsing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel Schlüter®-BARA-RKKE is bijzonder geschikt voor de constructieopbouw met hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. Door de geperforeerde rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

Schlüter®-BARA-RKL /-RKLT is een hoekvormig randprofiel met afwateringsopeningen van kleurgecoat aluminium. Het leent zich voor grootformaat plaatelementen die naar keuze op lagen ongebonden kiezel/grind of op tegeldragers worden gelegd.
BARA-RKLT beschikt over een T-vormige profielkamer voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RT

Schlüter®-BARA-RT is een T-vormig randprofiel van kleurgecoat aluminium voor het begrenzen van de open randruimte aan balkons en terrassen. Het bovenste afsluitvlak dekt de rand van de bekleding af, het onderste vormt een druiprand en verbergt eventueel de overgangsruimte naar de TROBA-oppervlaktedrainage.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RTK

Schlüter®-BARA-RTK is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel heeft een zodanige vormgeving geschikt voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN. Op de terugliggende overgang naar de druiprand kan een Schlüter®-RONDEC of -JOLLY als tegelafsluiting worden aangebracht. De tegels kunnen echter ook met een geringe oversteek worden verlijmd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RTKE /-RTKEG

Schlüter®-BARA-RTKE is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel heeft een zodanige vormgeving geschikt voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN. Het profiel Schlüter®-BARA-RTKE is bijzonder geschikt voor de constructieopbouw met de hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. Door de geperforeerde rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
Schlüter®-BARA-RTKEG is een randprofiel met druiprand voor de toepassing op een al op afschot aangebrachte dekvloer. Het profiel heeft een zodanige vormgeving geschikt voor de montage van het gootsysteem Schlüter®-BARIN. Het profiel Schlüter®-BARA-RTKEG is geschikt voor de constructieopbouw met de ontkoppelingsmat Schlüter®-DITRA. Door de gesloten rand behoudt men een keurige tegelafsluiting.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RTP

Schlüter®-BARA-RTP is een randprofiel voor de bevestiging van het gootsysteem Schlüter®-BARIN, dat later aan de vrije rand van aanwezige balkon- of terrasconstructies kan worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RW

Schlüter®-BARA-RW is een hoekvormig afsluitprofiel van roestvast staal of kleurgecoat aluminium en is bedoeld voor de begrenzing van de onafgewerkte randen van balkons en terrassen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-RWL

Schlüter®-BARA-RWL is een uit kleurgecoat aluminium vervaardigd randprofiel met afwateringsopeningen voor de randen van balkons en terrassen. Het is uitermate geschikt voor de afsluiting van balkon- en terrasvloeren die los op grind of op tegeldragers worden gelegd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-FAP

Schlüter®-BARA-FAP is een profiel voor het afdekken van de voorzijde van vrij uitkragende balkons.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-HV

Schlüter®-BARA-HV is een hechting bevorderende kleefband uit polyethyleen met een vliesmateriaal aan de bovenkant en een zelfklevende butyllaag aan de onderkant. Hij is geschikt voor het maken van een kleefflens om de contactafdichting Schlüter®-KERDI aan een randafsluiting met Schlüter®-BARA-RKL betrouwbaar af te dichten.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BARA-ESOT

Schlüter®-BARA-ESOT is een plintdraagprofiel uit roestvast staal, dat kan toegepast worden, wanneer voor plinttegels geen draagkrachtige ondergrond voorhanden is.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?