logo

Afdichting

Tegelbekledingen zijn niet waterdicht: door de voegen kan vocht in de ondergrond binnendringen en het gebouwe beschadigen. Met een contactafdichting kan dit voorkomen worden. Schlüter-Systems levert met Schlüter®-DITRA en Schlüter®-KERDI een volledig systeem van op elkaar afgestemde afdichtingscomponenten. Hier vindt u voor elke toepassing en elk detail de gepaste oplossing.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-CID

Schlüter-KERDI-CID zijn aansluitingssets voor een capillaire onderbreking op de vloer in deuropeningen volgens DIN 18534. Er zijn verschillende uitvoeringssets, afhankelijk van de openingsrichting van de deur.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter®-KERDI-TS is een set voor de betrouwbare aansluiting van inbouwelementen als een bad of douchebak uit staal/email, acryl of composiet (volgens DIN 18534–1) aan het Schlüter®-KERDI-afdichtingssysteem. De set omvat een aansluit-dichtingsband uit polyethyleen met een vliesweefsel aan beide zden en zelfklevende geluidsisolatiestrip, Schlüter®- KERDI-FIX-montagelm, reinigingsdoeken en montagehoek(en).
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI / -KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI is een polyethyleen afdichtingsmat die voor de verankering in de tegellijm aan beide zijden is voorzien van een vliesweefsel. Deze mat is uitstekend geschikt voor contactafdichtingen in combinatie met tegels op wanden en vloeren. Door zijn grote waterdampdiffusieweerstand is Schlüter®-KERDI-DS geschikt als dampscherm in combinatie met de tegelbekleding.
Schlüter®-KERDI-KEBA zijn afdichtingsbanden uit polyethyleen, die aan beide zijden is voorzien van een vliesweefsel, voor het afdichten van stootnaden en wand-vloeraansluitingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA is een polypropyleenmat web met zwaluwstaartvormige kwadratisch verdiepte oppervlakken, die aan de achterzijde is voorzien van een dragende vlieslaag. Schlüter®-DITRA fungeert in combinatie met tegelvloeren als contactafdichting, dampdruknivellering en ontkoppelingslaag.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter®-KERDI-COLL-L is een tweecomponenten afdichtingslijm op basis van een oplosmiddelvrije acrylaatdispersie en een reactief poeder van het cementtype. Schlüter®-KERDI-COLL-L is bedoeld om overlappingen van Schlüter®-KERDI-stroken vast te lijmen en af te dichten. Voorts kan met Schlüter®-KERDI-COLL-L de naad- en aansluitverbinding gebeuren van de afdichtingsbanden Schlüter®-KERDI-KEBA op contactafdichtingen met geschikte producten van Schlüter-Systems, alsook op Schlüter®-BARA-randprofielen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX is een elastische montagelijm op basis van een MS-polymeer. Het is geschikt om profielen en Schlüter®-KERDI-BOARD te verlijmen, alsook de aansluitingen van de Schlüter®-KERDI-afdichtingsbanden af te dichten.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?