logo

Woonruimten

Een mooie, warme thuis

Tegels in de woonomgeving verlenen stijl. En onze bekledingsconstructies houden uw tegelvloer niet alleen lang mooi, maar zorgen ook voor warme voeten!

De zeer hoge belastbaarheid van tegelvloeren en het moderne uitzicht zou uw gasten wel eens op ideeën kunnen brengen. In dit geval dient u hen zeker het geheim van de intelligente vloerconstructies te verraden…

Photo: Schlüter-Systems

Leven met licht

Licht schept sfeer. Daarom past Schlüter®-LIPROTEC ook zo goed daar waar het leven zich afspeelt: in de woonruimte. Verlichte bordessen, wandpanelen of lijnen – de lichtprofielen geven ruimten een bijzondere flair.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Tegels voor het wereldrecord

Schlüter-Systems presenteert de structuur van de vloerverwarming van de snelste ter wereld.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Tegelplaatsing op kritische ondergronden

Geen mooi uitzicht: barsten in de tegelbekleding. De oorzaken hiervan zijn meestal vormveranderingen en barsten in de ondergrond. Schlüter®-DITRA neutraliseert de spanningen tussen de ondergrond en de tegelbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Beschermende afsluitprofielen op de vloer

Afsluitprofielen beschermen de buitenranden van tegelbekledingen en vormen een decoratieve afsluiting van de bekleding.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Vermijden van schade en struikelranden aan bekledingsovergangen

De overgangen van tegels naar andere bekledingsmaterialen zijn mechanisch het zwaarst belast. Door optredende lasten ontstaat hier vaak schade. Daarom is een speciale bescherming vereist.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Verwarmde vloeren

Schlüter®-BEKOTEC-THERM - De klimaatregelende tegelvloer koppelt milieuvriendelijk verwarmingscomfort aan hygiëne en behaaglijke warmte. Dankzij de geringe opbouwhoogte en de innovatieve verwarmings- en regeltechniek is deze gepatenteerde vloerconstructie een snel reagerende energie- en kostenbesparende "vloerverwarming" met een zeer lage aanvoertemperatuur.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Contactgeluidsisolatie

Geniet van de stilte. Want na een zware dag vol lawaai is het belangrijk dat men binnen zijn eigen vier muren kan uitrusten. Maar dit is "vooral in meergezinswoningen" enkel mogelijk als de verschillende verdiepingen ook een goede contactgeluidsisolatie hebben, die de lawaaibelasting reduceert tot een verdraagbare 46-53 decibel (volgens DIN 4109). En met name in oudere gebouwen knelt hier het schoentje.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder: