logo

Verwarmde vloeren

De klimaatregelende tegelvloer.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM - de klimaatregelende tegelvloer koppelt milieuvriendelijk verwarmingscomfort aan hygiëne en behaaglijke warmte.

Dankzij de geringe opbouwhoogte en de innovatieve verwarmings- en regeltechniek is deze gepatenteerde vloerconstructie een snel reagerende energie- en kostenbesparende “vloerverwarming” met een zeer lage aanvoertemperatuur.

Dat is nog niet alles, want door zijn snelle en ongecompliceerde verwerking biedt deze klimaatregelende tegelvloer al tijdens het inbouwen veel voordelen.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek met een beperkte opbouwhoogte. In combinatie met de bijhorende verwarmings- en regeltechniek wordt een energiebesparend en snel reagerend vloerverwarmingssysteem met een zeer lage aanvoertemperatuur verkregen.
Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-DFP

Schlüter®-DILEX-DFP is een uitzettingsprofiel als inbouw tussen kozijnstijlen of als veldverdeling in cementdekvloeren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer dunne laagdiktes vanaf 31 mm. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?