logo

Keukens met keramiek en natuursteen

De keuze aan keramische tegels en natuursteen is nagenoeg onbeperkt. U vindt zeker een passende oplossing. Bovendien is keramiek niet gevoelig voor sneden, vochtigheid en hitte – kortom: het ideale werkblad voor uw keuken. De systeemoplossingen van Schlüter-Systems zorgen voor een eenvoudige, snelle en veilige verwerking, een goede randbescherming en mooie randvoegen.

Krasbestendig en uiterst belastbaar:
Keramische tegels en natuursteen kunnen tegen een stootje.

Scherpe voorwerpen vormen geen probleem:
Op werkbladen met tegels en natuursteen kunt u zonder zorgen werken– ook met messen, vorken en scharen.

En als het er warm aan toe gaat:
Natuursteen en tegels zijn ongevoelig voor thermische belastingen van potten en pannen

Mooi en gemakkelijk te reinigen:
Met profielen van Schlüter-Systems ontstaan in een handomdraai holle plinten, die niet alleen gemakkelijk te reinigen zijn, maar ook mooi ogen.

Hoge bescherming en uniek design:
De randen van het keukenwerkblad worden elegant afgewerkt met Schlüter-randprofielen die voor een extra optisch accent zorgen. Bovendien worden de randen van de tegels doeltreffend beschermd.

Werkbladen met Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD is uitstekend geschikt om keukenwerkbladen of andere vakverdelingen te realiseren met een bekleding van keramische tegels of natuursteen.

Omdat het waterbestendige materiaal gemakkelijk te snijden is, kunnen de platen gewoon met een cuttermes op de vereiste maat worden gesneden. Zo realiseert u de gewenste uitsparingen.

Voor een elegante randafsluiting van het werkblad vormt het bij het systeem behorende U-profiel uit roestvrij staal met geborsteld zichtbaar oppervlak een eenvoudige en optisch aantrekkelijke oplossing.

Het onderste been is gesloten, het bovenste been is geperforeerd. Voor de tegelafsluiting kan een Schlüter®-RONDEC of -QUADEC-profiel worden gebruikt.

Tips voor de verwerking:
De hier getoonde afbeeldingen illustreren de belangrijkste verwerkingsstappen. De tekst hierboven vormt een korte samenvattende beschrijving. U dient rekening te houden met de relevante productfiches met de product- en verwerkingsbeschrijvingen en instructies.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD is een multifunctionele tegelplaatsingsondergrond voor muren, die tevens de afdichting kan vormen in combinatie met de tegelbekleding en bovendien als constructieplaat geschikt is voor talrijke toepassingsgebieden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP is een kantprofiel met voegribje voor werkbladen of plateaus waarop een keramische bekleding komt. De bovenste afsluitkant heeft een afgeronde rand.
Schlüter®-RONDEC-STEP-CT is een kantprofiel met voegribje voor werkbladen of plateaus waarop een keramische bekleding komt. In de voorste uitsparing van het profiel kan de bekleding van het werkblad of een ander decoratief materiaal worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-QUADEC

Schlüter-QUADEC is een hoogwaardig afsluitprofiel voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter®-DILEX-AHK is een aluminium holplintprofiel voor inwendige hoeken van wanden. Het is verkrijgbaar in diverse geanodiseerde oppervlakken.
Schlüter®-DILEX-AHKA is een aluminium holplintprofiel voor inwendige hoeken van wanden, keukenwerkbladen of plateaus, die een keramische bekleding krijgen. Het is verkrijgbaar in diverse geanodiseerde oppervlakken en kan eenzijdig aangesloten worden op een bestaande bekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS is een combinatie van een roestvaststalen holplintprofiel en een flexibel bewegingsvoegprofiel voor de vloer-/wandaansluiting van betegelde oppervlakken.
Schlüter®-DILEX-EHK is een volledig uit roestvast staal vervaardigd holplintprofiel voor hygienische verticale inwendige hoeken en vloerwandaansluitingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC is een decoratief profiel voor symmetrisch afgeronde buitenhoeken in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE is een sierstrip waarmee u optisch aantrekkelijke wandbekledingen kunt vervaardigen. De profielserie kan worden gecombineerd met de desbetreffende Schlüter®-RONDEC/-QUADEC-profielen voor uitwendige hoeken in wandbekledingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS is een decoratief profiel voor de omranding van boorden of ornamentaal geplaatste tegelstrips.
verder

Schlüter®-KERDI-BOARD: keukenwerkbladen met tegels
Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?