logo

Balkons en terrassen

Zonnige tijden met een mooi uitzicht!

Decoratief, onderhoudsvriendelijk en robuust: Tegels vormen de ideale vloerbekleding voor balkon en terras.

Dankzij een doordachte opbouw van de bekleding zorgt Schlüter-Systems ervoor dat tegels ook in buitentoepassingen lang meegaan. We leveren balkonconstructies van A tot Z. Ongeacht of u uw terras wilt renoveren of u zich voorbereidt op de eerste zonnestralen… Van de samengestelde afdichting over de randprofielen tot de afvoergoot: bij Schlüter-Systems past alle bij elkaar. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen!

Photo: Schlüter-Systems

In vier klikken naar het juiste balkon/terras

Er bestaan verschillende manieren om schadevrije balkon- en terrasconstructies te realiseren. Welke manier wordt gebruikt, is afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en de wensen van de bouwheer.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Losse plaatsing van natuursteen en betonwerksteen

De losse plaatsing van platen op balkons en terrassen vormt een alternatief voor de samengestelde plaatsing. Schlüter-Systems levert innovatieve systeemproducten voor schadevrije terrassen met los geplaatste plaatbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Grootformaat tegels en natuursteen

Grotere formaten dan 30 x 30 cm zijn “in”! Maar door de toenemende grootte van de tegels stijgen ook de eisen aan de kwaliteit van de plaatsing in binnen- en buitentoepassingen. Schlüter-Systems biedt innovatieve systeemproducten aan voor een schadevrije bekleding
verder

Photo: Schlüter-Systems

Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL-L

"Alles uit één hand" biedt Schlüter-Systems de realisatie van contactafdichting voor binnen en buiten: Met Schlüter®-KERDI-COLL-L vervolledigen wij de reeds bewezen KERDI-productfamilie met een op het systeem afgestemde afdichtingslijm voor het verlijmen van overlappingen, stootnaden en aansluitingen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?