logo
Foto: Villeroy & Boch

Badkamers

Badvakantie thuis !

De badkamer als woonbadkamer: de eisen aan esthetiek en functionaliteit nemen toe en vergen reeds van bij de planning een vooruitziende blik en competentie.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek met een beperkte opbouwhoogte. In combinatie met de bijhorende verwarmings- en regeltechniek wordt een energiebesparend en snel reagerend vloerverwarmingssysteem met een zeer lage aanvoertemperatuur verkregen.
Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder

Photo: Schlüter-Systems

Opbergruimtes en planchetten in de badkamer

Wandnissen zijn een elegante opbergoplossing voor badkamers, maar ook planchetten van metaal kunnen een echte eyecatcher zijn. U kunt kiezen uit de Schlüter-KERDI-BOARD-N en de Schlüter-SHELF - of een combinatie van beide gebruiken!
verder

Photo: Schlüter-Systems

Licht in de badkamer

Mooi licht hier! Of moet het een lichtaccent zijn? De lichtprofielen van de Schlüter®-LIPROTEC-serie komen in de badkamer bijzonder goed tot hun recht en bieden talrijke nieuwe inrichtingsmogelijkheden.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Elektrische oppervlaktemperatuurregeling aan de wand en op de vloer

Sinds de voorstelling op BAU 2013 heeft Schlüter®-DITRA-HEAT-E over de hele wereld bval geoogst. Tegelzetters zn enthousiast over de gemakkelke plaatsing, ontwerpers vinden inspiratie in de veelzdige toepassingsmogelkheden en de gebruikers worden aangesproken door de snelle, aangename stralingswarmte.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Tegelplaatsing op kritische ondergronden

Geen mooi uitzicht: barsten in de tegelbekleding. De oorzaken hiervan zijn meestal vormveranderingen en barsten in de ondergrond. Schlüter®-DITRA neutraliseert de spanningen tussen de ondergrond en de tegelbekleding.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Barrièrevrije douche

Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels aan toegangen en hoge douchebakken behoren tot het verleden – de douche maakt nu een geïntegreerd onderdeel uit van het badkamerlandschap en moet barrièrevrij bereikbaar zijn.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Afdichting in de badkamer

Hoe uw droombadkamer er ook moet uitzien, met Schlüter®-KERDI realiseert u snel en betrouwbaar de vereiste samengestelde afdichtingen. En met de grote keuze aan tegels en natuursteen zijn er geen grenzen aan uw vormgevingsfantasie.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL

"Alles uit één hand" - Deze uitspraak wil meer zeggen dan een vereenvoudiging bij het ontwerp en de uitvoering: het toont tegelijkertijd onze bereidheid om alleen de verantwoording te nemen. "Alles uit één hand" biedt Schlüter-Systems de realisatie van contactafdichting voor binnen en buiten: Met Schlüter®-KERDI-COLL vervolledigen wij de reeds bewezen KERDI-productfamilie met een op het systeem afgestemde afdichtingslijm voor het verlijmen van overlappingen, stootnaden en aansluitingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Ons recept voor warme voeten in de badkamer

Als het niet alleen mooi moet zijn, maar ook warm, adviseren we Schlüter®-BEKOTEC-THERM.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Decoratieve randbescherming aan wandhoeken

Heel lang geleden liep het tegelglazuur ook over de zijden van het onbewerkte ijzer. Die techniek wordt al lang niet meer toegepast. Het Schlüter-assortiment omvat ook geschikte afsluitprofielen.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Duurzaam onderhoudsvrije en hygiënisch nette bewegingsvoegen

Onze bijdrage tot gezond wonen: zo voorkomt u loskomingen en schimmelvorming bij siliconenvoegen.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Bodemafvoeren voor de samengestelde afdichting

Om een betrouwbare aansluiting te verkrijgen, is het zeer belangrijk dat de samengestelde afdichting wordt gerealiseerd in combinatie met het afvoersysteem…
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Revisieopeningen

Toevoer- en afvoerleidingen bereikbaar houden
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Kuipbekledingen

In badkamers moet de vakman vaak bad- en douchekuipen met een geschikte ondergrond voorbereiden voor de tegelbekleding.
Verder

Photo: Schlüter-Systems

Scheidingswanden

In sanitaire toepassingen zijn vaak scheidingswanden vereist om douches en WC’s af te scheiden of om de ruimte op te delen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Wastafels, plateaus en vakverdelingen

Schlüter®-KERDI-BOARD is het ideale draagmateriaal om wastafels, plateaus en vakverdelingen uit keramische tegels of natuursteen te realiseren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
Fax +32 (0)14 443081

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder: