logo

Badkamer persoonlijk en barrièrevrij inrichten

Schlüter-Systems biedt een uitgebreid productgamma aan om badkamers persoonlijk naar ieders behoefte in te richten.

Als je een badkamer gaat inrichten wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk dat de badkamer van vandaag barrièrevrij is en volgens de wensen en behoeften van de gebruiker kan worden ingericht. Schlüter-Systems biedt flexibele oplossingen aan voor inloopdouches, rolstoeltoegankelijke wastafels alsook verwarmde wanden, vloeren en zitmogelijkheden. Bij het plannen van een duurzame badkamer horen bovendien een zuinige en hoogwaardige verlichting, opbergruimte en afdichting. Op de volgende pagina's kunt u hierover meer lezen.

Photo: Schlüter-Systems

Vloer- en wandverwarming in de badkamer

Vloerverwarming is de verwarming van de toekomst. Een watervoerend vloerverwarmingssysteem heeft lage verwarmingskosten en zorgt voor een goede warmtespreiding in de badkamer, terwijl u met een elektrische oppervlakteverwarming heel gericht zowel de vloer en de wanden kunt verwarmen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Waterdicht maken van de badkamer

Om schimmel in de badkamer en beschadiging van de bouwconstructie te voorkomen moeten vloer en wanden compleet en veilig worden afgedicht. Schlüter-Systems biedt normconforme afdichting in het systeem.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Douches modern en barrièrevrij inrichten

Inloopdouches met punt- of lineaire afwatering bouwen: lees hier hoe dankzij Schlüter-systeemproducten de douche een integraal onderdeel van uw barrièrevrije badkamer wordt.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Badkamerwanden

Tegels en natuursteen hebben bewezen dat ze zeer geschikt zijn als wandbekleding voor de badkamer. Hoe u ervoor kunt zorgen dat het oppervlak lang mooi blijft en hoe u meer uit de tegels kunt halen laten wij hier zien.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Opbergruimtes en planchetten in de badkamer

Wandnissen zijn een elegante opbergoplossing voor badkamers, maar ook planchetten van metaal kunnen een echte eyecatcher zijn. U kunt kiezen uit de Schlüter-KERDI-BOARD-N en de Schlüter-SHELF - of een combinatie van beide gebruiken!
verder

Photo: Schlüter-Systems

Moderne badkamerverlichting met Schlüter®-LIPROTEC

De verlichting in de badkamer moet voldoen aan verschillende eisen. Ontdek hoe u ledverlichting eenvoudig en veilig aanbrengt in uw badkamer.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Badkamers vormgeven met Schlüter®-KERDI-BOARD

Voor badkuipbekledingen, wastafels, scheidingswanden of planchetten – Schlüter-KERDI-BOARD is de optimale ondergrond voor de vormgeving van badkamers met tegels of natuursteen
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?