logo

Efficiëntie voor sanitaire ruimten

Wasruimten zijn nu eenmaal sterk gefrequenteerde plaatsen, waar competente keramiekconcepten noodzakelijk zijn. Onze systeemoplossingen bieden hier optimale bescherming. Dit geldt niet alleen voor het vervelende probleem van het vocht, maar ook voor de robuustheid van de keramiek.

Lage verbruikswaarden

Trouwens - lelijke barsten duiken bij ons helemaal niet meer op:

daarvoor zorgen speciale vloerbekledingsconstructies. En deze zorgen dan weer voor lage verbruikswaarden voor energie en voor lage reinigings - en onderhoudskosten. Zodat uw investering zich snel terugbetaalt:

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT / -LTS

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT is een hellingsplaat van drukvast, geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze is systeemconform met de lijnafvoergoot Schlüter-KERDI-LINE ontwikkeld. Het oppervlak van de hellingsplaat is voorzien van een Schlüter-KERDI afdichting en heeft voldoende afschot.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

Schlüter-KERDI-SHOWER-T is een modulair systeem voor het realiseren van inloopdouches met keramische tegels. De hellingsplaten zijn in talrijke afmetingen verkrijgbaar en bieden zo voor veel bouwprojecten de passende oplossing.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN is een vloerafwateringssysteem voor de functionele aansluiting aan contactafdichtingen met Schlüter®-KERDI of andere soortgelijke systemen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Afdichting in de badkamer

Hoe uw droombadkamer er ook moet uitzien, met Schlüter®-KERDI realiseert u snel en betrouwbaar de vereiste samengestelde afdichtingen. En met de grote keuze aan tegels en natuursteen zijn er geen grenzen aan uw vormgevingsfantasie.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL-L-L

"Alles uit één hand" biedt Schlüter-Systems de realisatie van contactafdichting voor binnen en buiten: Met Schlüter®-KERDI-COLL-L vervolledigen wij de reeds bewezen KERDI-productfamilie met een op het systeem afgestemde afdichtingslijm voor het verlijmen van overlappingen, stootnaden en aansluitingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Bodemafvoeren voor de samengestelde afdichting

Om het water van de vloer af te voeren, biedt Schlüter®-Systems met Schlüter®-KERDI-DRAIN een speciaal bodemafvoerprogramma aan, dat een betrouwbare aansluiting van KERDI/samengestelde afdichtingsbanen toelaat.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Decoratieve randbescherming aan wandhoeken

Heel lang geleden liep het tegelglazuur ook over de zijden van het onbewerkte ijzer. Die techniek wordt al lang niet meer toegepast. Gevolg: op de buitenhoeken van muren of randen van sokkels en bedekkingen is nu ook het grijs of het bruin van het onbewerkte ijzer zichtbaar. Zoiets verstoort de algemene indruk van netheid.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Duurzaam onderhoudsvrije en hygiënisch nette bewegingsvoegen

Onze bijdrage tot gezond wonen: zo voorkomt u loskomingen en schimmelvorming bij siliconenvoegen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Scheidingswanden

In sanitaire toepassingen zijn vaak scheidingswanden vereist om douches en WC’s af te scheiden of om de ruimte op te delen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Wastafels, plateaus en vakverdelingen

Schlüter®-KERDI-BOARD is het ideale draagmateriaal om wastafels, plateaus en vakverdelingen uit keramische tegels of natuursteen te realiseren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?