logo

Efficiëntie voor sanitaire ruimten

Wasruimten zijn nu eenmaal sterk gefrequenteerde plaatsen, waar competente keramiekconcepten noodzakelijk zijn. Onze systeemoplossingen bieden hier optimale bescherming. Dit geldt niet alleen voor het vervelende probleem van het vocht, maar ook voor de robuustheid van de keramiek.

Lage verbruikswaarden

Trouwens - lelijke barsten duiken bij ons helemaal niet meer op:

daarvoor zorgen speciale vloerbekledingsconstructies. En deze zorgen dan weer voor lage verbruikswaarden voor energie en voor lage reinigings - en onderhoudskosten. Zodat uw investering zich snel terugbetaalt:

Photo: Schlüter-Systems

Innovaties voor grenzeloos doucheplezier

Optimaal afgestemde systeemproducten:
KERDI-LINE – lijnafvoergoot en rooster-/framesets
KERDI-SHOWER – onderbouwelement en hellingsplaat
SHOWERPROFILE – wandaansluit- en afschotprofiel
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Steeds meer bouwheren kiezen voor in de vloer verzonken douches. Ze maken niet alleen voor ouderen of voor mensen met een handicap het leven van alledag een stuk gemakkelijker – ze bieden ook voor jonge mensen meer vormgevingsmogelijkheden en meer comfort in de badkamer. Met Schlüter®-KERDI-SHOWER heeft Schlüter-Systems een innovatief systeem ontwikkeld om in de vloer verzonken douches heel eenvoudig te realiseren met keramische tegels.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Afdichting in de badkamer

Hoe uw droombadkamer er ook moet uitzien, met Schlüter®-KERDI realiseert u snel en betrouwbaar de vereiste samengestelde afdichtingen. En met de grote keuze aan tegels en natuursteen zijn er geen grenzen aan uw vormgevingsfantasie.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Eenvoudig dicht: Schlüter®-KERDI-COLL-L-L

"Alles uit één hand" biedt Schlüter-Systems de realisatie van contactafdichting voor binnen en buiten: Met Schlüter®-KERDI-COLL-L vervolledigen wij de reeds bewezen KERDI-productfamilie met een op het systeem afgestemde afdichtingslijm voor het verlijmen van overlappingen, stootnaden en aansluitingen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Bodemafvoeren voor de samengestelde afdichting

Om het water van de vloer af te voeren, biedt Schlüter®-Systems met Schlüter®-KERDI-DRAIN een speciaal bodemafvoerprogramma aan, dat een betrouwbare aansluiting van KERDI/samengestelde afdichtingsbanen toelaat.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Decoratieve randbescherming aan wandhoeken

Heel lang geleden liep het tegelglazuur ook over de zijden van het onbewerkte ijzer. Die techniek wordt al lang niet meer toegepast. Gevolg: op de buitenhoeken van muren of randen van sokkels en bedekkingen is nu ook het grijs of het bruin van het onbewerkte ijzer zichtbaar. Zoiets verstoort de algemene indruk van netheid.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Duurzaam onderhoudsvrije en hygiënisch nette bewegingsvoegen

Onze bijdrage tot gezond wonen: zo voorkomt u loskomingen en schimmelvorming bij siliconenvoegen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Scheidingswanden

In sanitaire toepassingen zijn vaak scheidingswanden vereist om douches en WC’s af te scheiden of om de ruimte op te delen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Wastafels, plateaus en vakverdelingen

Schlüter®-KERDI-BOARD is het ideale draagmateriaal om wastafels, plateaus en vakverdelingen uit keramische tegels of natuursteen te realiseren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
Fax +32 (0)14 443081

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?