logo

Leven met licht

Woonruimten moeten aan hoge eisen voldoen: ze moeten een plaats zijn waar men zich kan terugtrekken en ontspannen, een wellnessoase. Daarom is de visuele inrichting hier bijzonder belangrijk. Met de lichtprofielen van de Schlüter®-LIPROTEC-serie kunnen compleet nieuwe impulsen gecreëerd worden. De lichtprofielen ontsluiten volledig nieuwe mogelijkheden bij de interieurinrichting: van een bordes met randverlichting over voorzetwanden met achtergrondverlichting tot indirecte plafondverlichting.

Verlichte traptreden en bordesranden

Individuele treden kunnen met Schlüter®-LIPROTEC vakkundig verlicht worden. U kunt een algemene randverlichting tot een hoogte van vier niveaus installeren – en zo een elegante en veilige tredenverlichting creëren. Overigens, de verlichting kan ook gecombineerd worden met de trapprofielen van de Schlüter®-TREP-serie.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB is een hoogwaardig traprandprofiel uit geanodiseerd aluminium met een 25 mm breed zichtbaar oppervlak. Het is voorbereid voor de bevestiging van Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips en kan samen met Schlüter-trapprofielen voor een aantrekkel ke traprandverlichting zorgen.
verder

Wandpanelen en decoratieve elementen

Vormgeven met licht? Geen probleem met Schlüter®-LIPROTEC. De lichtprofielen plaatsen schilderijen spiegels of andere decoratieve elementen in het juiste licht. De elegante verlichting zet accenten en vestigt de aandacht op wat er goed uitziet.

Photo: Schlüter-Systems

Profielset voor wandpanelen met achtergrondverlichting

Met de gloednieuwe serie sets Schlüter-LIPROTEC-WSK kunt u eenvoudig individuele wandpanelen creëren die volledig beantwoorden aan uw wensen, door profielelementen en toebehorensets in verschillende lichtkleuren te combineren. De twee profielsets en negen toebehorensets bieden u talrijke mogelijkheden om exact passende combinaties te maken. De constructieplaat van 19 mm dik KERDI-BOARD kunt u bekleden met keramiek of natuursteen, spiegels of decoratieve elementen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Sets voor decoratieve omlijsting

Schlüter-LIPROTEC-D 90 zijn complete sets om omlijstingen te creëren met elegante indirecte LED-verlichting.
verder

Droge montagebouw

De Schlüter®-LIPROTEC-profielen kunnen uitstekend gecombineerd worden met gipskartonplaten. Zo creëert u bijvoorbeeld elegante lichtlijnen of voorzetwanden die al naargelang uw voorkeur witte of gekleurde lichtaccenten zetten.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter-LIPROTEC-VB is een hoogwaardig wandtegelafsluitprofiel met een 25 mm breed zichtbaar oppervlak. Het is voorbereid voor de bevestiging van Schlüter-LIPROTEC-ES LEDstrips en kan samen met twee verschillende diffusieschermen voor uiteenlopende lichteffecten zorgen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS is een hoogwaardig draagprofiel uit geanodiseerd aluminium voor verlichting van voorgeplaatste wandpanelen door middel van verschillende Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips die in het profiel kunnen worden bevestigd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD is een hoogwaardig profiel uit geanodiseerd aluminium voor allerlei toepassingen. Het kan als plint- of randprofiel in wandvlakken van verschillende Schlüter®- LIPROTEC-ES LED-strips worden voorzien.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL is een hoogwaardig draagprofi el uit geanodiseerd aluminium voor het creëren van accentverlichting in wandbekledingen, nis- of rekconstructies en -elementen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?