logo

Design en functionaliteit elegant gecombineerd

Schlüter-ARCLINE: de slimme voeg

zoom

Met Schlüter-ARCLINE kunnen elegante accessoires voor de badkamer precies daar worden geplaatst waar ze nodig zijn.

Met het innovatieve productsysteem Schlüter-ARCLINE kunnen badkamers op een geheel nieuwe, persoonlijke en flexibele manier worden vormgegeven. Het systeem bestaat uit hoogwaardige Schlüter-opnameprofielen en elegante accessoires van KEUCO.

Het bijzondere hieraan is dat de accessoires volgens het motto "klikken in plaats van boren" in de profielen worden gehangen. Op deze manier blijven de tegels en de achterliggende afdichting intact. Er zijn twee profielvarianten, waarmee een montage in de tegelvoeg in de wand of bij de hoeken mogelijk is (bijvoorbeeld bij voorwandinstallaties). Zij geven een decoratieve schaduwvoeg. De in totaal 13 verschillende accessoires van hoge kwaliteit uit de series EDITION 400, EDITION 11 en PLAN van KEUCO zijn reeds in de fabriek op glasplaten bevestigd en kunnen in de badkamer heel eenvoudig in het profiel worden vastgeklikt. De accessoires kunnen naar wens worden vervangen en precies daar worden geplaatst waar ze nodig zijn. Een elegante en flexibele inrichting van een badkamer met een slimme voeg.

Al tijdens de planning van de badkamer kunnen tegels, profielen en glasdraagplaten naar wens op elkaar worden afgestemd, hetzij kleur-op-kleur of contrasterend. De profielen zijn verkrijgbaar in de hoogtes 8 mm en 11 mm en kunnen tevens in vier verschillende oppervlakteafwerkingen worden geleverd. Het accessoire-assortiment voor wastafels, douches, badkuipen en wc's omvat handdoekhaken, -ringen- en -houders, planchettes, een opberghouder, toiletrolhouders en WC-borstelsets. In totaal zijn er 39 varianten.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter-ARCLINE-APW is een decoratief profiel voor tussen de wandtegels dat een smalle schaduwvoeg vormt. Dit profiel is met name geschikt voor het plaatsen van Schlüter-ARCLINE-BAK accessoires, voor een persoonlijke vormgeving in de badkamer. Het profiel wordt met een decoratieve inlage van kunststof in de profielkleur geleverd, waarmee de schaduwvoeg naar wens kan worden afgedicht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter-ARCLINE-APE is een decoratief profiel voor aan de bovenzijde van betegelde planchetten of wanden, dat een smalle schaduwvoeg vormt. Dit profiel is met name geschikt voor het plaatsen van Schlüter-ARCLINE-BAK accessoires, voor een persoonlijke vormgeving in de badkamer. Het profiel wordt met een decoratieve inlage van kunststof in de profielkleur geleverd, waarmee de schaduwvoeg naar wens kan worden afgedicht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter-ARCLINE-BAK zijn design badkameraccessoires van het merk KEUCO, die op gekleurd, gesatineerd ESG-veiligheidsglas zijn voorgemonteerd. De glasplaten zijn aan de achterzijde van een houder voorzien, waarmee ze eenvoudig in een Schlüter-ARCLINE profiel kunnen worden geklikt en op de gewenste plaats worden gepositioneerd. De accessoires uit de KEUCO-designseries EDITION 400/EDITION 11 en PLAN in verschillende kleurengamma’s omvatten een breed aantal designvoorkeuren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?