logo

Nieuwe oppervlakte afwerkingen voor de elegante Schlüter-SHELF

zoom

De nieuwe oppervlakte afwerkingen voor Schlüter-SHELF, hier aluminium met poedercoating in brons, passen precies bij de huidige tegeltrends en kunnen bijvoorbeeld kleur-op-kleur worden afgestemd

De Schlüter-SHELF-uitvoeringen die voor het eerst op de Cersaie 2018 werden voorgesteld, genieten een grote populariteit. De praktische en elegante planchetten zien er goed uit tegen een tegelwand en in hoeken en nissen. Dit jaar presenteerde Schlüter-Systems vijf nieuwe SHELF-varianten in Bologna:

  • Zuiver wit mat
  • Grafietzwart mat
  • Aluminium met poedercoating beigegrijs
  • Aluminium met poedercoating crème
  • Aluminium met poedercoating brons.

Deze uitbreiding van het assortiment biedt nog meer keuze in de elegante planchetten, die daardoor perfect passen bij de huidige trends in tegels en natuursteen. Meer informatie over alle varianten van de planchetten Schlüter-SHELF vindt u op onze website.

Schlüter®-SHELF - decoratieve planchetten voor tegelwanden

Schlüter®-SHELF - decoratieve planchetten voor tegelwanden

Niet alleen in de douche ziet de Schlüter-SHELF er goed uit. Het planchet met het elegante STYLE-design biedt overal praktische aflegruimtes, waar tegels worden geplaatst of al aanwezig zijn.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-SHELF

Niet alleen in de douche ziet Schlüter-SHELF er goed uit. Het planchet met het elegante STYLE-design biedt overal praktische aflegruimtes, waar tegels worden geplaatst of reeds aanwezig zijn.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?