logo

Eerste BEKOTEC CompetenceCenter in Nederland geopend

Schlüter-adviseur Peter Trommel (rechts) feliciteert verkoopadviseur Wim Spijkers met de opening van het BEKOTEC CompetenceCenter in Bouwcenter Concordia.

Bouwcenter Concordia in Meppel opende in november het eerste BEKOTEC CompetenceCenter (BCC) in Nederland. Nu kunnen ook aannemers, architecten en installateurs in het Noorden van het land zich in het innovatieve adviescentrum laten informeren over de voordelen van de dunne vloerverwarming Schlüter-BEKOTEC-THERM, nog voordat er een beslissing over de bodembekleding genomen is.

"Wij hebben voor het BCC gekozen, omdat wij veel vertrouwen hebben in de klimaatregelende tegelvloer en Schlüter-Systems. In Nederland wordt dankzij nieuwe bouwtechnieken veel energie bespaard, en BEKOTEC-THERM sluit hier naadloos op aan," aldus Wim Spijkers, verkoopadviseur bij Bouwcenter Concordia. "Wij merken nu al dat veel van onze klanten zeer positief tegenover het BCC staan en onmiddellijk vragen hoe een continue energiebesparing met BEKOTEC-THERM kan worden bereikt."

In het BEKOTEC CompetenceCenter worden de constructie-, de verwarmingstechnische en de milieuvoordelen van deze dunne vloerverwarming zichtbaar gemaakt. Dit centrum is speciaal voor de tegelhandel en bouwcentra ontwikkeld en geeft ook informatie over de elektrische vloer- en wandverwarming Schlüter-DITRA-HEAT en over de elegante accentverlichting Schlüter-LIPROTEC.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?