logo

Elegant, stabiel, snel gemonteerd

zoom

Schlüter-SHELF maakt het mogelijk een praktisch en elegant planchet aan te brengen op plaatsen waar tegels worden of al zijn geplaatst.

Schlüter-SHELF is een praktisch planchet dat er goed uitziet tegen een tegelwand. Het planchet in de elegante designs CURVE en FLORAL biedt overal een praktische aflegruimte, waar tegels worden geplaatst of al aanwezig zijn.

De Schlüter-SHELF is gemaakt van geborsteld, roestvrij staal of van aluminium met een hoogwaardige poedercoating. Het is in drie aantrekkelijke Schlüter-TRENDLINE-kleuren verkrijgbaar: ivoor, steengrijs en donkerantraciet. Dit betekent dat het planchet bij elke moderne tegel past. Ook kan het zonder veel extra werk tegelijkertijd met de tegels of naderhand worden aangebracht. Door vijf verschillende maten is de vormgeving flexibel.

De Schlüter-SHELF-E is in drie geometrische vormen verkrijgbaar voor de hoekinbouw. Deze aflegruimtes kunnen tijdens de betegeling in het tegelbeeld worden geïntegreerd of met de slechts 2 mm dikke bevestigingslippen naderhand in de voegen van betegelde wanden worden geplaatst. De SHELF-E is geschikt voor de doucheruimte, maar kan ook in de tegelwand van een keuken als praktische aflegruimte worden geplaatst.

Voor vlakke wanden is er de Schlüter-SHELF-W. Dit rechthoekige planchet wordt met behulp van een bevestigingsvlak tijdens het plaatsen van tegels in badkamers of een tegelwand in de keuken ingebouwd. Ook voor de geprefabriceerde niselementen Schlüter-KERDI-BOARD-N biedt Schlüter-Systems nu een op maat gemaakte aflegruimte: de SHELF-N wordt tijdens het plaatsen van de tegels uiterst precies in de niselementen ingebouwd, waardoor er een praktische en elegante extra opbergruimte ontstaat.

Wanneer de Schlüter-SHELF in badkamers wordt gebruikt, kan er een planchet met hetzelfde design als voor de doucheruimte worden geplaatst. U hebt de keuze uit de designs CURVE en FLORAL die oorspronkelijk uit het programma Schlüter-KERDI-LINE-STYLE komen, met elegante afdekkingen voor de afvoergoten van rolstoeltoegankelijke doucheruimtes.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?