logo

ICONIC AWARD 2021 "Innovative Architecture" voor Schlüter-KERDI-LINE-VARIO

De Duitse adviesraad voor design onderscheidt de innovatieve lijnafvoergoot met prestigieuze architectuurprijs

De flexibele lijnafvoergoot Schlüter-KERDI-LINE-VARIO heeft de ICONIC AWARD "Innovative Architecture" van de Duitse adviesraad voor design ontvangen. 

Hoge onderscheiding voor het intelligente afvoersysteem Schlüter-KERDI-LINE-VARIO: de Duitse adviesraad voor design bekroont het flexibele systeem met de ICONIC AWARD 2021 "Innovative Architecture". 

Als één van de belangrijkste expertise centra voor design en architectuur opereert de Duitse adviesraad voor design op het punt van vormgeving en bouwindustrie. De onderscheidingen worden beschouwd als onafhankelijke en internationaal erkende kwaliteitsnormen voor hedendaagse ontwikkelingen en ontwerpen. De Duitse adviesraad zet zich in voor design door middel van wedstrijden, tentoonstellingen, conferenties, seminars en publicaties.

Met de ICONIC AWARDS heeft de adviesraad een neutrale, internationale architectuur- en designwedstrijd in het leven geroepen die voor het eerst de onderlinge wisselwerking tussen de disciplines in de kijker zet. Er worden prijzen uitgereikt voor visionaire gebouwen, innovatieve producten en duurzame communicatie uit alle takken van de architectuur, de bouw- en vastgoedbranche alsook de verwerkende industrie. De focus ligt op het totaalbeeld en de interactie van de vakgebieden binnen de architectuur. Over de toekenning van de awards beslist een onafhankelijke en deskundige jury, die bestaat uit internationale vertegenwoordigers op het gebied van architectuur, interieur, design en handelsmerk. 

“Wij zijn erg blij met deze bijzondere onderscheiding en zijn er trots op dat de prominente internationale jury KERDI-LINE-VARIO voor de ICONIC AWARD als winnaar heeft verkozen”, aldus Schlüter-Systems directeur Marc Schlüter. “Na de Red Dot 2021 is deze onderscheiding eens te meer een bevestiging van ons streven om functionaliteit, flexibiliteit en design in één uniek systeem samen te brengen.”

Alle informatie over de flexibele lijnafvoergoot Schlüter-KERDI-LINE-VARIO is te vinden op de website https://qr.schlueter-systems.nl/kerdi-line-vario.aspx. Meer informatie over de ICONIC Awards vindt u op https://www.innovative-architecture.de/

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?