logo

LED verlichting - heel EASY!

Schlüter-LIPROTEC-EASY

zoom

Voor de innovatieve Plug & Play-technologie is slechts weinig vakkennis over lichtinstallaties nodig.

Met het nieuwe Schlüter-LIPROTEC-EASY-systeem kunnen snel en eenvoudig lichtaccenten naar wens worden aangebracht. Voor de innovatieve Plug & Play-technologie is slechts weinig vakkennis over lichtinstallaties nodig. De handige connectorsystemen zijn heel eenvoudig te monteren en de systemen kunnen direct worden gebruikt aangezien alle benodigde onderdelen al voorgemonteerd in de set zijn opgenomen.

Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals lichtstroken in de wand en in hoeken, verlichte spiegels en wandpanelen of verlichte traptreden en bordesranden. In minder zwaar belaste ruimtes kunnen de lichtprofielen ook in de vloer voor elegante accenten zorgen. En dankzij de robuuste constructie kunnen de LIPROTEC-profielen ook probleemloos in een douche worden geplaatst.

De LED-modules bestaan uit een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogeen lichtbeeld van de beproefde LIPROTEC-kwaliteit, waarbij kan worden gekozen uit vaste lichttemperaturen van 3200 of 4900 kelvin in het witte lichtbereik of in het gekleurde lichtbereik RGB+W. In het gekleurde lichtbereik kan worden gekozen uit 16 miljoen verschillende kleurtinten en wit licht met kleurtemperaturen tussen 2500 en 6500 K.

De LED-strips kunnen in drie verschillende draagprofielen worden aangebracht:

  • Schlüter-LIPROTEC-LLPM - opnameprofiel van aluminium of roestvast staal met trapeziumvormig geperforeerd bevestigingsvlak
  • Schlüter-LIPROTEC-LLP - U-vormig opnameprofiel van aluminium
  • Schlüter-LIPROTEC-LLPE - opnameprofiel van geanodiseerd aluminium voor wandhoeken

Met de Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-sets kunt u bovendien verlichte wandnissen creëren. Voor de voorgevormde inbouwelementen van KERDI-BOARD zijn LED-profielen in een Plug & Play-uitvoering verkrijgbaar die op verschillende plaatsen in de nis kunnen worden ingebouwd.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?