logo

Verlichte nissen met smart aansturing

De verlichte KERDI-BOARD-NLT-nissen kunnen nu ook via een Bluetooth-receiver worden aangestuurd.

Schlüter-KERDI-BOARD-NLT zijn de praktische, complete sets van Schlüter-Systems, waarmee in nissen in betegelde wanden een elegante led-verlichting kan worden aangebracht. Nu zijn deze sets ook met een Bluetooth receiver leverbaar. Dit betekent dat de geïntegreerde led-module via een smartphone, tablet of afstandsbediening kan worden aangestuurd.

De hiervoor benodigde Schlüter-LED-COLOR-CONTROL-app kan gratis worden gedownload via de desbetreffende app-stores voor Apple- of Android-apparaten. De nissen zijn naar keuze verkrijgbaar met verlichting langs de lange of korte kant. De RGB+W-module uit de serie Schlüter-LIPROTEC-EASY kan aan de voorkant, in het midden of tegen de te betegelen achterwand worden geplaatst. De set omvat alle onderdelen die voor de inbouw nodig zijn, zoals de receiver, de adapter en de afdichtmanchet. De nissen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en kunnen in combinatie met het KERDI-afdichtsysteem als contactafdichting worden uitgevoerd.

Alle informatie over LichtProfielTechniek staat onder www.liprotec.nl.

Photo: Schlüter-Systems

LIPROTEC-EASY

Heel eenvoudig uw individuele lichtinstallatie maken – door de handige connectorsystemen en de eenvoudige montage is met de Plug & Play-serie alles mogelijk, ook als u geen vakman bent.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?