logo

Revisieopeningen

Toevoer- en afvoerleidingen bereikbaar houden

Wanneer badkuipen of valse wanden worden betegeld, zijn de toevoer- en afvoerleidingen niet meer toegankelijk voor onderhouds- of herstellingswerken. Daarom worden voor dergelijke situaties revisieopeningen voorzien.
De daartoe klassiek gebruikte metalen frames verstoren vaak het optische totaalbeeld, met name bij hoogwaardige bekledingen uit tegels of natuursteen. Dit is zeker het geval wanneer ze niet hetzelfde formaat als het bekledingsmateriaal hebben.

Revisieopeningen met systeem

Schlüter®-REMA is een systeem om revisieopeningen in wandbekledingen uit tegels onzichtbaar af te sluiten. Deze revisiemagneten kunnen ongeacht de tegeldikte en het tegelformaat worden gebruikt en laten toe de revisieopening perfect aan te passen aan het voegpatroon, zodat het mooie uitzicht van de tegelbekleding niet wordt verstoord.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-REMA

Schlüter-REMA is een systeem voor het nagenoeg onzichtbaar maken van inspectieluikjes in wandbetegelingen. Schlüter-REMA kan onafhankelijk van tegeldikte en formaat worden toegepast en biedt de mogelijkheid voor een perfecte aanpassing aan het voegpatroon.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?