logo

Elektrische verwarming bedienen via app

Schlüter-DITRA-HEAT-E

zoom

Schlüter-DITRA-HEAT-E zorgt snel voor een voelbare warmte.

Met de nieuwe thermostaat Schlüter-DITRA-HEAT-E-R-WIFI kunnen vloer- en wandoppervlakken gemakkelijk tijdgestuurd worden verwarmd. De bediening gebeurt via het 2'' (5,1 cm) grote touchscreen-display of via een smartphone of tablet – de bijbehorende app Schlüter-HEAT-CONTROL is gratis beschikbaar. Het apparaat kan naar keuze gebruikt worden om alleen de temperatuur van de bekleding of ook de temperatuur in de kamer te regelen. Bij de levering is ook een reservesensor inbegrepen.

Schlüter-DITRA-HEAT-E is een elektrische vloer- en wandverwarming die snel zorgt voor een voelbare warmte. Dankzij de lage opbouw kan de temperatuur binnen de 15 minuten met maar liefst 4°C worden verhoogd. De ontkoppelingsmat DITRA-HEAT-DUO, waarin de verwarmingskabels worden gelegd, zorgt tevens voor een vermindering van het contactgeluid met max. 13 dB.

De Schlüter-HEAT-CONTROL app kan gratis worden gedownload via de website https://qr.schlueter-systems.nl/app.aspx of direct in de desbetreffende app-stores. Gedetailleerde informatie over de elektrische vloer- en wandverwarming is te vinden op de website https://www.bekotec-therm.nl/schlueter-ditra-heat-e.aspx.

Voor iOS en Android: de apps van Schlüter-Systems

Voor iOS en Android: de apps van Schlüter-Systems

Welkom in uw Smart Home! Dankzij de Schlüter-apps regelt u de LED-verlichting van Schlüter-LIPROTEC en het elektrische verwarmingssysteem Schlüter-DITRA-HEAT-E comfortabel met uw smartphone of tablet.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT is een polypropyleenmat met een ingesneden noppenstructuur, die aan de achterzijde van een draagvlies is voorzien. Het is een universele ondergrond voor tegelbekledingen met de functies ontkoppeling, contactafdichting en dampdruknivellering, en kan de systeemconforme verwarmingskabels voor vloerverwarming opnemen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?