logo

EASY, PRO en PLAN: de nieuwe generatie lichtprofielen

LichtProfielTechniek Schlüter-LIPROTEC

De nieuwe generatie LichtProfilTechnik Schlüter-LIPROTEC is onderverdeeld in drie series, die zijn afgestemd op de voorkennis van de gebruikers.

De combinatie van intelligente LED-verlichting en keramiek wint steeds meer aan populariteit sinds de LichtProfielTechniek Schlüter-LIPROTEC is ingevoerd. Op de BAU 2019 in München heeft de marktleider voor lichtprofielen een nieuwe generatie van de elegante accentverlichting voorgesteld. EASY, PRO en PLAN - Schlüter-Systems verdeelt de LichtProfielTechniek vanaf nu in deze drie series. De systemen worden op deze manier voorgesteld op basis van de voorkennis van de verwerker. Voor elke doelgroep is er een geschikte oplossing.

LIPROTEC-EASY is een Plug & Play-systeem, waarbij wordt uitgegaan van slechts een geringe vakkennis over lichtinstallaties. De handige connectorsystemen zijn heel eenvoudig te monteren en de systemen kunnen direct worden gebruikt aangezien alle benodigde onderdelen al voorgemonteerd in de set zijn opgenomen. Ze kunnen niet alleen tegen de wand en het plafond worden aangebracht, maar in minder zwaar belaste ruimtes kunnen deze systemen ook in de vloer worden ingebouwd. De LED-modules bestaan uit een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogene lichtverdeling van de beproefde LIPROTEC-kwaliteit, waarbij kan worden gekozen voor vaste kleurtemperaturen in het witte lichtbereik of voor RGB+W in het gekleurde lichtbereik. Meer informatie over Schlüter-LIPROTEC-EASY vindt u hier.

LIPROTEC-PRO is bedoeld voor professionele tegelzetters die zich zeker voelen bij het aanbrengen van lichtinstallaties en de bekabeling. Met de PRO-serie kunnen ervaren tegelzetters en plaatsers ruimtes in een oase van licht veranderen. De verschillende producten kunnen op veel manieren onderling worden gecombineerd, wat betekent dat er voor de vormgeving oneindig veel mogelijkheden zijn. Voor veel toepassingen, bijvoorbeeld voor het verlichten van wandpanelen of spiegels, bevat deze serie complete en praktische sets voor de professional.

De informatietool LIPROTEC-PLAN geeft architecten, opdrachtgevers en lichtexperts alle benodigde informatie om met Schlüter-LIPROTEC accentverlichting te ontwerpen en installeren. Van gedetailleerde afmetingen van de profielen, materialen en oppervlakken tot lichttechnische gegevens over de LED-strips (zoals het aantal LED's per meter of de CRI-waarden), hier is alle technische informatie samengebracht die voor een nauwkeurige en individuele lichtplanning en installatie nodig zijn.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?