logo

Nieuwe detailoplossingen voor inloopdouches

Intelligente systemen voor barrièrevrije badkamers

De Schlüter-KERDI-LINE-lijnafvoergoot is niet alleen een beproefd, maar ook een populair systeem voor het inbouwen van barrièrevrije douches. Functionaliteit en elegantie gaan hand in hand. Op de BAU 2019 heeft Schlüter-Systems nieuwe versies van het KERDI-LINE-frame voorgesteld. Het 19 mm frame voor de roosterdesigns A, B en C zijn verder geoptimaliseerd, zodat de afvoergoot sneller en eenvoudiger te reinigen is. Dankzij de aanpassing kan de tegelgoot (design C) met dit frame nu ook worden gebruikt voor tegeldiktes tot 15 mm.

Met het decoratieve profiel Schlüter-DECO-SG wordt een schaduwvoeg gevormd die ook uitermate geschikt is voor het plaatsen van glaselementen in vloer en wand. In München heeft Schlüter-Systems dit profiel voorgesteld in de uitvoering van hoogwaardig roestvast staal geborsteld - dat past bij de huidige trends voor badkamers - alsook in een 15 mm breedte.

Uitstekende waterafvoertechniek

De waterafvoertechniek van Schlüter-Systems heeft in november 2018 de bronzen Architects' Darling® Award ontvangen. De prijs werd uitgereikt door het bedrijf Heine GmbH, een leidende online portal voor architectuurobjecten en bouwproducten. Deze prijs wordt gezien als de "Oscar van de bouwsector". Meer dan 2000 architecten stemden op hun favoriet bij een grootschalige enquête in Duitsland.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG is een decoratief profiel als voeguitsparing in tegelbekledingen. Het vormt een 12 mm of 15 mm brede schaduwvoeg. De voeg is uitermate geschikt voor het plaatsen en bevestigen van glaselementen in de vloer en wand.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?