logo

Verlichtingsaccenten aanbrengen

zoom

Met Schlüter-LIPROTEC-LLE kunnen alle binnen- en buitenhoeken van wanden van een aantrekkelijke accentverlichting worden voorzien.

Met de Schlüter-LIPROTEC-LLE stelt Schlüter-Systems een hoogwaardig draagprofiel van geanodiseerd of wit aluminium voor, waarin verschillende led-strips van het type Schlüter-LIPROTEC-ES kunnen worden geplaatst. Dit is het eerste profiel uit het LIPROTEC-programma dat u naar keuze met een clipsysteem op elke geschikte ondergrond kunt bevestigen of in de tegellijm kunt inbedden. Door het profiel is een accentverlichting van binnen- en buitenhoeken in horizontale en in verticale richting mogelijk. Door de voorgevormde onderdelen is ook met dit profiel een doorlopende plaatsing om de hoeken mogelijk. Eindkappen en binnen- en buitenhoeken behoren ook tot het assortiment voor een mooie afwerking tot in het kleinste detail.

Verder is er ook in de zone "Techniek en design met profielen" in Bologna wat nieuws te zien: voor het elegante afsluitprofiel Schlüter-FINEC zijn er nu hoeksets verkrijgbaar, zowel van roestvrij staal of geanodiseerd aluminium als van aluminium met structuurcoating, zoals op de nieuwe FINEC-profielen die dit jaar zijn geïntroduceerd. De laatste zijn in alle tien de kleuren van de serie Schlüter-TRENDLINE en tevens in mat briljantwit en mat grafietzwart verkrijgbaar. Schlüter-FINEC vormt een smalle en elegante afsluiting voor de buitenranden van tegels, glasmozaïeken of pleister- of plamuurvlakken. Door het dunne zichtbare oppervlak ervan wordt de nadruk op de afwerklaag gelegd.

De profielen uit de serie Schlüter-DILEX bieden talrijke oplossingen voor bewegende voegen die daardoor ook op langere termijn onderhoudsvrij zijn. Voor een aantal van deze profielen stelt de onderneming uit Iserlohn nieuwe kleuren voor in Bologna: DILEX-KS, -BWB, -BWS, -BWA en -KSBT zijn vanaf heden in bepaalde hoogtes ook verkrijgbaar in de kleuren crème, donkerantraciet, voegengrijs en steengrijs. Bovendien presenteert Schlüter-Systems nieuwe inlages voor voegenkruisen. Hiermee kunnen snel en nauwkeurig kruispunten bij veldbegrenzingsvoegen met Schlüter-DILEX-KS en bij bouwscheidingsvoegen met Schlüter-DILEX-KSBT worden gemaakt.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?