logo
Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 2520 /-EN 1520 PF

Schlüter®-BEKOTEC-EN is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvrije en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met dunne laagdiktes vanaf 52 mm (incl. 20 mm isolatie). Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-ENR

Schlüter-BEKOTEC-ENR is een randplaat van polystyreen (EPS 040 DEO). Deze plaat dient als aanvulling op de Schlüter-BEKOTEC-noppenplaten EN/P en EN/PF en is bedoeld voor ruimtes waarin geen verwarmingsbuizen worden gelegd, bijvoorbeeld in nissen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer dunne laagdiktes vanaf 31 mm. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-ENFG/-ENFGTS/-ENFGK

De Schlüter®-BEKOTEC-ENFG-compensatieplaat wordt in de deurzone en bij de Schlüter-meergroeps-verdeelunit gebruikt om de verbinding te vergemakkelijken en het uitsnijwerk te minimaliseren.
De compensatieplaat Schlüter®-BEKOTEC-ENFGTS wordt in de deurzone en bij de Schlüter-meergroepsverdeelunit gebruikt, om de verbinding te vergemakkelijken en het uitsnijwerk te minimaliseren.
De compensatieplaat Schlüter®-BEKOTEC-ENFGK wordt in de deurzone en bij de Schlüter-meergroeps-verdeelunit gebruikt, om de verbinding te vergemakkelijken en het uitsnijwerk te minimaliseren.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-ZRKL

Schlüter®-BEKOTEC-ZRKL zijn buisklemhouders om de buizen op de compensatieplaten te bevestigen. De klemhouders zijn voorzien van een kleefstrook, zodat deze stevig kunnen worden bevestigd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-ZDK

Schlüter®-BEKOTEC-ZDK66 is een dubbelzijdige kleefband om de noppenplaat op de ondergrond of compensatieplaat te bevestigen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-BTS

Schlüter®-BEKOTEC-BTS is een 5 mm dikke contactgeluidsisolatie van polyethyleenschuim met gesloten cellen en is bedoeld om onder de dekvloernoppenplaten Schlüter®-BEKOTEC-EN/P en -EN/PF te leggen. Het gebruik van Schlüter®-BEKOTEC-BTS zorgt voor een merkbare vermindering van het contactgeluid. Ze kan worden toegepast wanneer de vereiste hoogte niet beschikbaar is voor een voldoende dikke isolatielaag van geëxpandeerd polystyreen of minerale vezels. De max. transportbelasting moet worden beperkt tot 2 kN/m².
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-BRS

Schlüter®-BEKOTEC-BRS is een randstrook van polyethyleenschuim met gesloten cellen en beschikt over een geïntegreerde foliebasis. Deze randstrook wordt aangebracht tegen de wand of een vast inbouwelement, terwijl de foliebasis wordt ingewerkt onder de Schlüter®-BEKOTEC plaat of de PE-foliebedekking. Schlüter®-BEKOTEC-BRS is bedoeld voor klassieke cementdekvloeren. De randstrook Schlüter®-BEKOTEC-BRSK is voorzien van een kleefstrook, waarmee ze tegen de wand kan worden bevestigd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KF

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KF is een randstrook van polyethyleenschuim met gesloten cellen; ze is voorzien van een kleefbasis en beschikt aan de achterzijde over een kleefstrook voor de wandbevestiging. Door de Schlüter®-BEKOTEC-noppenplaat op de PE-kleefbasis te leggen, ontstaat een verbinding die verhindert dat vloeibare dekvloermortel kan doorsijpelen tijdens de verwerking.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KSF

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KSF is een randstrook van polyethyleenschuim met gesloten cellen; ze beschikt over een voet die aan de boven- en onderkant is voorzien van een klevende bevestigingsstrook. Door de verlijming ervan op de ondergrond en omwille van de voorspanning van de steunvoet wordt de randstrook tegen de wand gedrukt. Door de Schlüter®-BEKOTEC-noppenplaat op de klevende voet te leggen, ontstaat een verbinding die verhindert dat vloeibare dekvloermortel kan doorsijpelen tijdens de verwerking.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-DFP

Schlüter®-DILEX-DFP is een uitzettingsprofiel als inbouw tussen kozijnstijlen of als veldverdeling in cementdekvloeren.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?